Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας : Αισιοδοξία για μία δημιουργική σχολική χρονιά

Κατηγορία: ΕΓΡΑΨΑΝ Δημοσιεύτηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2017


Πλημμύρησαν τα προαύλια όλων των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας από μαθητές. Οι παλιοί φίλοι ξανασυναντήθηκαν, οι νέοι μαθητές και δάσκαλοι συστήθηκαν και όπως είναι φυσικό την παράσταση έκλεψαν τα «πρωτάκια» που άλλοτε αμήχανα, άλλοτε χαρούμενα «στήθηκαν» στη σειρά της Α Δημοτικού κάτω από τα περήφανα βλέμματα των γονιών.


Ο Αγιασμός πραγματοποιήθηκε ομαλά σε όλα τα σχολεία και όλοι οι διευθυντές και οι δάσκαλοι βρίσκονται σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε δυσκολία ενδεχομένως παρουσιαστεί. 
Την ίδια προσπάθεια και με κάθε μέσο κάνει και ο Δήμος ώστε να σταθεί δίπλα στους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς και να διασφαλίσει την καλύτερη και ομαλότερη λειτουργία όλων των σχολείων.

Η Δήμαρχος κ. Γιάννα Κριεκούκη εξέφρασε την βαθιά πίστη της ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά χάρη στην εμπειρία των εκπαιδευτικών και την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια των Σχολικών Επιτροπών, οι Πρόεδροι των οποίων, κ.κ. Μελέτης Παπακωνσταντής και Τάσος Δούκας βρίσκονται συνεχώς δίπλα στις ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Επίσης ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική δουλειά, με κέφι, δίψα για γνώση και καλή πρόοδο.

Οι Διευθυντές των Σχολείων ευχαρίστησαν από την πλευρά τους τον Δήμο για την αμεσότητα και την αποτελεσματικότητα των παρεμβάσεών του και ζήτησαν να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο η συνεργασία τους και αυτήν την χρονιά.

Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας