Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ για 4η φορά στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών και συγκεκριμένα στο κομμάτι της διαδρομής των Special Olympics

Κατηγορία: ΕΓΡΑΨΑΝ Δημοσιεύτηκε στις 13 Νοεμβρίου 2017

Δελτίο Τύπου 11ος 2017

ΘΕΜΑ:  Η συμμετοχή μας στον  Αυθεντικό 35ο Μαραθώνιο Αθήναςήταν μια συναρπαστική εμπειρία!

Η Running team του Συλλόγου ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ Α.με.Α. Δυτικού Τομέα είχε την χαρά να συμμετάσχει για 4η φορά  στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών και συγκεκριμένα στο κομμάτι της διαδρομής των Special Olympics, μαζί με άλλα σωματεία και συλλόγους.

Η διαδρομή από το φρουραρχείο της Βουλής μέχρι το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, όσο μικρή κι αν φάνταζε ήταν τεράστια αν αναλογιστεί κανείς την επιθυμία όλων μας να συμμετάσχουμε.

Η πολυάριθμη ομάδα μας με παιδιά και εθελοντές του Πολυχώρου μας  αποτελούμενη από τους :, Παπαδοπούλου Εβίτα, Πασχάλη Νεκταρία, Πασχάλη Χαρούλα, Μαντζαβίνου  Παναγιώτα, Μελιδωνιάτης Δημήτρης, Μαντζαβίνου Αντωνία, Γουράνιος Νίκος, Καματήρα Μαρία, Καματήρα Μαριάνθη, Παρασκευοπούλου Μαρία, Τσάκωνας Αλέξανδρος, Μπακόσης Αποστόλης, Νικολοπούλου Δήμητρα, Παναγιωτόπουλος Βασίλης, Νίκα Ελένη, Καραλή Βαρβάρα, Καπτάνη Ευγενία, Μελιδωνιάτη Μαρία. 
... με τις πιο μικρές μας εθελόντριες να είναι 9 ετών (!) και το πιο μεγάλο να εκπροσωπεί το Δ.Σ. του συλλόγου, ήταν προετοιμασμένη για να βιώσει μια συναρπαστική εμπειρία.

Όταν δόθηκε το σύνθημα της εκκίνησης, το block μας έσπασε στα δυο. Οι πιο ενθουσιώδεις άρχισαν να τρέχουν κατά μήκος της Ηρώδου Αττικού και οι πιο συγκρατημένοι, που απλά ήθελαν να ζήσουν αυτό το όμορφο Κυριακάτικο πρωινό, πήγαιναν με πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Ωστόσο, στο τέλος της διαδρομής, αυτό που μέτραγε ήταν η χαρά της συμμετοχής και το δέος που ένιωθε κανείς κατά την είσοδό του στο Καλλιμάρμαρο. Και το πιο σημαντικό, να βλέπεις παιδιά όπως τη Μαρία και τον Νικόλα να έχουν ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη και να νιώθουν ακούραστα!

Τερματίσαμε και φυσικά πήραμε και μετάλλιο!!!!! Με τη Γέφυρα Ζωής !!!

Στον επόμενο Μαραθώνιο, οι αντοχές μας θα είναι ακόμα περισσότερες και η συμμετοχή μας ακόμα πιο δυνατή ! Ραντεβού το 2018 !!!

 

Ακολουθήστε μας

 


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας