Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Χρήστος Παππούς [ΒΙΝΤΕΟ]: "Είμαστε ο Δήμος του αθλητισμού θα γίνουμε και του Πολιτισμού"

Κατηγορία: ΕΙΠΑΝ Δημοσιεύτηκε στις 03 Σεπτεμβρίου 2017


 

Με τη δέσμευση πως ο Δήμος Φυλής εκτός από Δήμος που πρωτοπορεί στον αθλητισμό θα γίνει και Δήμος που προάγει τον Πολιτισμό, επέλεξε να

συγχαρεί και να ευχαριστήσει ηθοποιούς και κοινό ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς το βράδυ της Τετάρτης 30 Αυγούστου στο ανοιχτό θεατράκι στο Βορεινό.

Είχε προηγηθεί η πετυχημένη παράσταση των Γιώργου Βάλαρη και Στέλιου Παπαδόπουλου «Σ΄ Αγαπάω ...Αλλά» που απόλαυσαν οι δωρεάν δημότες στο πλαίσιο των Πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνουν ο Δήμος Φυλής και το ΝΠΔΔ «Η Πάρνηθα».

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς που κλήθηκε μετά το τέλος της παράστασης από το Γιώργο Ματαράγκα για ένα σύντομο χαιρετισμό, δεσμεύτηκε πως η Διοίκηση του Δήμου θα συνεχίσει τις προσπάθειες για την αναβάθμιση και του πολιτιστικού προφίλ του Δήμου γιατί αυτό αξίζουν και δικαιούνται οι δημότες του.

Θερμές ευχαριστίες σε κοινό, Δήμαρχο και Πρόεδρο της «Πάρνηθας» απηύθυνε μετά το τέλος της παράστασης και ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Ματαράγκας. «Το θέατρο είναι πινγκ- πονγκ, όσο πιο καλό είναι το κοινό, τόσο καλύτεροι είμαστε και εμείς στη σκηνή, για αυτό και εμείς πρέπει να χειροκροτήσουμε εσάς και να σας ευχαριστήσουμε για την παρουσία σας» σημείωσε καταχειροκροτούμενος δημοφιλής ηθοποιός.

«Σ΄ Αγαπάω ...Αλλά» που απόλαυσαν οι θεατές είναι μια ανατρεπτική, διαδραστική παράσταση που συμμετείχε και το κοινό. Πρόκειται για μια ξεκαρδιστική κωμωδία που γνώρισε μεγάλη επιτυχία σε Ελλάδα, Κύπρο Ευρώπη και Αμερική. Πραγματεύεται το γάμο, το διαζύγιο και τις σύγχρονες σχέσεις των ζευγαριών όπως έχουν διαμορφωθεί στη σημερινή εποχή της οικονομικής κρίσης.

Πρωταγωνιστούν δυο ζευγάρια τα οποία μέσα από μια σειρά περίεργων και ακραίων καταστάσεων αναγκάζονται μετά από απίστευτες ανατροπές να πετάξουν τον μανδύα της υποκρισίας, να συμβιβαστούν με τις αλήθειες τους και να δουν, όπως ορίζει ο υπέρτατος νόμος της κάθαρσης, ξεκάθαρα όλα όσα προηγουμένως έκρυβαν κάτω από το χαλί της δήθεν ευτυχίας.

Ερμήνευσαν οι ηθοποιοί : Πέτρος Ξεκούκης, Γιώργος Ματαράγκας,
Ανδρομάχη Μακροπούλου, Δανάη Αγγελάτου.
Συντελεστές: Σκηνοθεσία : Γιώργος Βάλαρης- Γιώργος Ματαράγκας
Μουσική επιμέλεια – ήχοι : Νίκος Ράμος
Σκηνικά – Κοστούμια : Παναγιώτης Μανίκας
Φωτισμοί : Παναγιώτης Ψύχας

Δείτε τα βίντεο με τις ευχαριστίες του Γιώργου Ματαράγκα και τον χαιρετισμό του Δημάρχου Φυλής, Χρήστου Παππού 

και το φινάλε της παράστασης.

Ακολουθήστε μας

 


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας