Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Blues Βραδιά @ Ορίζοντας Γεγονότων - Γιώτης Κύτταρης - Γιάννης Σοφιάς

Κατηγορία: ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαρτίου 2018



  • Γιώτης Κύτταρης Cigar Box Guitar

 

  • Γιάννης Σοφιάς : Φυσσαρμόνικα


31 ΜΑΡTIOY

  • GIOTIS''BLUES''KYTTARIS


Ο Γιώτης Κύτταρης είναι μια ιδιότυπη φυσιογνωμία της μουσικής Μπλουζ.΄Εμαθε να παίζει κιθάρα σε μικρή ηλικία, ωστόσο άρχισε να ασχολείται αποκλειστικά με τη μουσική μετά από ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα στο οποίο τραυματίστηκε άσχημα στο πρόσωπο και το κεφάλι.
Πριν καθιερωθεί στην μουσική σκηνή και εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα,ο Κύτταρης για δύο σχεδόν δεκαετίες,έζησε τη ζωή τού περιπλανώμενου μουσικού, γνωρίζοντας το μπλουζ από πρώτο χέρι ακούγοντας τους μεγάλους μετρ του είδους, όπως ειναι ο Λάιτνινγκ Χόπκινς (Lightnin Hopkins),ο Μάντι Γουότερς (Muddy Waters),ο Τζον Λι Χούκερ (John Lee Hooker), ο Χάουλινγκ Γουλφ (Howlin Wolf) και πολλοί άλλοι.
Η μόνιμη εγκατάστασή του στην Αθήνα έγινε σε μια περίοδο που το Μπλουζ ηταν σε ύφεση.Οι συνεργασίες με μουσικούς είναι πάρα πολλές ,καθώς και οι εμφανίσεις. Στο μεταξύ ο καλλιτέχνης διένυσε μια μεγάλη διαδρομή στο εξωτερικό παίζοντας σε διάφορα κλαμπ . Στην Ρώμη τράβηξε την προσοχή πολλών Ιταλών που εντυπωσιάστηκαν από τη σκηνική του παρουσία και προσφέρθηκαν να εντάξουν κομμάτια του σε μια συλλογή που κυκλοφόρησε στην Ιταλία. Αργότερα με αυτά τα τραγούδια ο Δημήτρης Δημητράκας (Panx Romana) γίνεται παραγωγός του και παίζει τύμπανα, στο δεύτερο και σημαντικότερο άλμπουμ που καθόρισε την αναγνώριση του Κύτταρη.

Δισκογραφία

  • 1980,"ΣΠΕΡΟΥΪ LIVE",BLUES PRODUCTION
  • 1990,"MONASTIRAKI BLUES", BLUES PRODUCTION
  • 1998,"ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΧΩΡΟΥ",ΒLUES PRODUCTION
  • 2006,"MONASTIRAKI BLUES",FUSION ARTS by 'Atlantis fm'
  • 2010,"ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΧΩΡΟΥ",ΒLUES PRODUCTION,(επανέκδοση του αρχικού
  • 2013,’’BLUES SPELL’’,VOLUME.


Website:http://www.myspace.com/gkyttaris http://giotiskyttaris.blogspot.gr/




Σάββατο στις 9 μ.μ. - 1 π.μ.

  • Ορίζοντας Γεγονότων
  • 88 Κεραμεικού, 104 35 Αθήνα,
  • 697 668 9670

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ακολουθήστε μας

 


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας