Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Επίσκεψη Δημάρχου Ιλίου με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών στα έργα του Δήμου Ιλίου και της Περιφέρειας Αττικής

Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ Δημοσιεύτηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2017

 

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Σπύρος

Τζόκας επισκέφτηκαν έργα στον Δήμο Ιλίου, τα οποία είτε βρίσκονται σε εξέλιξη, είτε σε δημοπράτηση και χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής. 

Συγκεκριμένα, επισκέφτηκαν τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, το Πολυδύναμο Βιοκλιματικό Κέντρο (Γηροκομείο), το κτίριο στο πάρκο Φοινίκων, όπου θα ανακατασκευαστεί για να στεγάσει τον 5ο Βρεφονηπιακό Σταθμό και τον χώρο όπου πρόκειται να κατασκευαστεί ο νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός «NΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΑΚΟΣ», επί της οδού Ελλησπόντου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σπύρος Τζόκας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη των έργων και την πορεία των εργασιών, επαναλαμβάνοντας την πάγια θέση της Περιφέρειας Αττικής για υλοποίηση οποιασδήποτε ώριμης μελέτης, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος αφού ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για το έμπρακτο ενδιαφέρον του, σημείωσε:

«Οι ώριμες μελέτες της Τεχνικής μας Υπηρεσίας βρίσκουν ανταπόκριση από την Περιφέρεια Αττικής. Τα έργα που υλοποιούνται στον Δήμο μας, όχι μόνο θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών, αλλά όταν ολοκληρωθούν, θα μας δοθεί η δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε ακόμα περισσότερες οικογένειες, να φροντίσουμε καλύτερα τους ηλικιωμένους και τέλος, θα θωρακιστεί η πόλη και θα προστατευτούν οι περιουσίες των συμπολιτών μας από τις καταστροφικές συνέπειες των πλημμυρικών φαινομένων των τελευταίων ετών. 

Πρόκειται για έργα μείζονος σημασίας, για το λόγο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου και το Περιφερειακό Συμβούλιο.»

Στην επίσκεψη παρευρέθηκαν επίσης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ιλίου Γεώργιος Λιόσης και υπηρεσιακοί παράγοντες, καθώς επίσης, οι συνεργάτες του Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρης Αγγελινάς και Θεόδωρος Κουτσοθεοδωρής.


 

Photo 1, 2 & 3:Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Σπύρος Τζόκας,  κατά την επίσκεψή τους στα αντιπλημμυρικά έργα, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ιλίου Γεώργιο Λιόση, συνεργάτες και υπηρεσιακούς παράγοντες.


Photo 4:Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Σπύρος Τζόκας,  κατά την επίσκεψή τους στο Πολυδύναμο Βιοκλιματικό Κέντρο (Γηροκομείο), μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ιλίου Γεώργιο Λιόση, συνεργάτες και υπηρεσιακούς παράγοντες.


Photo 5:Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Σπύρος Τζόκας,  κατά την επίσκεψή τους στον χώρο όπου πρόκειται να κατασκευαστεί ο νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός «NΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΑΚΟΣ», μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ιλίου Γεώργιο Λιόση, συνεργάτες και υπηρεσιακούς παράγοντες.


Photo 6 & 7:Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Σπύρος Τζόκας,  μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ιλίου Γεώργιο Λιόση, συνεργάτες και υπηρεσιακούς παράγοντες, κατά την επίσκεψή τους στο κτίριο που βρίσκεται στο πάρκο Φοινίκων, το οποίο θα ανακατασκευαστεί για να στεγάσει τον 5ο Βρεφονηπιακό Σταθμό.


Photo 8 & 9:Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Σπύρος Τζόκας, κατά την επίσκεψή τους στον 5ο Βρεφονηπιακό Σταθμό.

Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας