Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Άμεση νομοθετική παρέμβαση για να ξεπεραστούν οι "δυστοκίες" της απλής αναλογικής στους Δήμους προανήγγειλε ο νέος ΥΠ.ΕΣ Τάκης Θεοδωρικάκος

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουλίου 2019Βαρύτητα και αρμοδιότητες στην εκτελεστική επιτροπή των δήμων φαίνεται ότι προγραμματίζεται για να αποφευχθούν τα αδιέξοδα της απλής αναλογικής και να μπορέσουν να διοικηθούν οι δήμοι.

Αυτό ζητούν πολλοί δήμαρχοι και φαίνεται πως η... σύνθεση και η ...συναίνεση παραμερίζονται, αφού μερικά ή και πολλά θέματα δεν θα χρειάζονται να ψηφίζονται στο δημοτικό συμβούλιο αλλά θα επικυρώνονται από την εκτελεστική επιτροπή.


Έτσι άμεση νομοθετική παρέμβαση, ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που προκύπτουν στη λειτουργία των δήμων και των περιφερειών εξαιτίας της απλής αναλογικής που εφαρμόστηκε στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές, προανήγγειλε ο νέος υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.


Για το θέμα αυτό αναμένεται το επόμενο διάστημα να έχει σειρά επαφών και με άλλα στελέχη της αυτοδιοίκησης ανεξαρτήτου κομματικής προέλευσης.

Όπως τόνισε  επιλογή της κυβέρνησης είναι «να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την Τοπική Αυτοδιοίκηση, να βοηθήσουμε να υπάρχει πολύ καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, να υπάρξουν πολύ καλύτερες υποδομές, με βασικό στόχο πάντοτε την ποιότητα ζωής των πολιτών και τη συμμετοχή τους».

Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας