Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Η Γραμματεία της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αθήνας ευχαριστεί για την ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ σε πρώτη δύναμη με διαφορά στη Δυτική Αθήνα

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιουλίου 2019

                                            
      

 

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Νομαρχιακή Επιτροπή Δυτικής Αθήνας θέλει να ευχαριστήσει καταρχήν όλους τους πολίτες που με την ψήφο τους δικαίωσαν, εμπιστεύτηκαν και έδωσαν ευκαιρία στις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ και της Προοδευτικής Συμμαχίας να συνεχίσουν την προσπάθεια για μια Ελλάδα κυρίαρχη και ανεξάρτητη, για μια ανάπτυξη δίκαιη και βιώσιμη, για μια κοινωνία αλληλέγγυα και αξιοπρεπή.

 Συγχαίρει τα μέλη της για τον όμορφο αγώνα που έδωσαν,  αψηφώντας τον καύσωνα, την κούραση και το «μούδιασμα» των αλλεπάλληλων εκλογών, κόντρα σε  όλες τις δυνάμεις του πολιτικού κατεστημένου , της οικονομικής ολιγαρχίας και των εξαρτημένων ΜΜΕ   και ανέδειξαν τον  ΣΥΡΙΖΑ πρώτη δύναμη με διαφορά σ τη Δυτική Αθήνα, συμβάλλοντας σημαντικά  και στην ενίσχυση των πανελλαδικών ποσοστών του .

Και τέλος θέλει να ευχαριστήσει πάρα πολύ τις φίλες και τους φίλους, τις νέες και τους νέους που συστρατεύθηκαν, που βρέθηκαν στο πλάι των οργανωμένων δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ και βοήθησαν σε αυτόν τον αγώνα με οποιοδήποτε  τρόπο και τους ζητά να συνεχίσουν να ονειρεύονται, να αγωνίζονται, να οργανώνονται.

                                                              Η Γραμματεία της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αθήνας

Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας