Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, με Δημάρχους της Δυτικής Αθήνας και τον Υπουργό Εσωτερικών

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 09 Αυγούστου 2019

 

 

 Με τους Δημάρχους της Δυτικής Αθήνας συναντήθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο Υπουργός Εσωτερικών, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, κατόπιν πρωτοβουλίας του πρώτου.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, που είναι και ο πρώτος σε σταυρούς Βουλευτής στην περιφέρεια Δυτικής Αθήνας, πρότεινε και διοργάνωσε τη συνάντηση, με σκοπό να αναδείξει από κοινού με την τοπική αυτοδιοίκηση τα ζητήματα που αφορούν την περιοχή, αλλά και τα προβλήματα που χρειάζονται άμεση επίλυση.Ο Αναπληρωτής Υπουργός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Χθες είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε στην Δυτική Αθήνα τον Υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο. Μαζί με τους Δημάρχους Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη, Ιλίου Νίκο Ζενέτο, Αιγάλεω Γιάννη Γκίκα, Χαϊδαρίου Βαγγέλη Ντινιακό, Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρο Τσίρμπα, Αγίας Βαρβάρας Λάμπρο Μίχο, και Πετρούπολης Στέφανο Γαβριήλ Βλάχο, μαζί και με τους Θανάση Σκαλιστήρα και Βασίλη Φιλίππου εκθέσαμε τα προβλήματα της περιοχής μας.
Όλοι αναγνώρισαν την πρωτοφανή διάθεση να μπουν τα σοβαρά προβλήματα της Δυτικής Αθήνας στο επίκεντρο των προσπαθειών της νέας Κυβέρνησης.
Ο Υπουργός αφού άκουσε με προσοχή, έδωσε την υπόσχεση να αντιμετωπίσει με αποφασιστικότητα τα προβλήματα που θα του υποβάλλουν σε μία κοινή έκθεση.
Από την πλευρά μου, τους διαβεβαίωσα ότι θα είμαι δίπλα τους σε κάθε βήμα, ώστε να δώσουμε ανακούφιση, αλλά και ελπίδα και προοπτική στις γειτονιές μας.
Ένα μεγάλη ευχαριστώ στον Τάκη Θεοδωρικάκο, για τη διάθεση και το θετικό πνεύμα συνεργασίας."

 

Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας