Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Πλήρη εγκατάλειψη στο Αττικό Νοσοκομείο. Ασανσέρ χαλασμένα. Η Διοίκηση αδιαφορεί, οι ασθενείς κινδυνεύουν - Πανελλήνια Ένωση Τραυματιοφορέων

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 22 Οκτωβρίου 2019

Πλήρη εγκατάλειψη στο Αττικό Νοσοκομείο. Ασανσέρ χαλασμένα. Η Διοίκηση αδιαφορεί, οι ασθενείς κινδυνεύουν
Ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης ΤραυματιοφορέωνΗ Διοίκηση επικαλούμενη την έλλειψη χρημάτων, εγκατέλειψε το Νοσοκομείο, ασθενείς και εργαζόμενους στην τύχη τους. Δεν υπάρχει καμία συντήρηση των υποδομών και του εξοπλισμού. Μονίμως όπως και τώρα (15 ημέρες) ένα από τα δύο ασανσέρ του πενταόροφου κτιρίου που νοσηλεύονται πάνω από 400 ασθενείς είναι χαλασμένα. Από τα τέσσερα συνολικά ασανσέρ στις δύο πτέρυγες, δύο είναι μονίμως χαλασμένα.
Με ένα ασανσέρ στο πενταόροφο κεντρικό κτίριο εξυπηρετούνται ασθενείς, σίτιση, καθαριότητα, υλικά, φάρμακα, ιματισμός κλπ. Μία από τις αιτίες για τις πολύωρες αναμονές των έκτακτων περιστατικών στα ΤΕΠ. Κινδυνεύουν ασθενείς.
Τραυματιοφορείς περιμένουν και μια ώρα για να μεταφέρουν χειρουργημένους ασθενείς ή έκτακτα περιστατικά. Ακόμη και τα τέσσερα ασανσέρ να λειτουργούσαν δεν φθάνει. Ο σχεδιασμός του Νοσοκομείου ήταν για λειτουργία ακόμη 4 ασανσέρ, αλλά ο χώρος έκλεισε με γυψοσανίδες.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Ακολουθήστε μας