Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Δημήτρης Τσατσαμπάς: Δυο εισαγωγές ασθενών από κορωνοϊό στο Νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα» - Ζητάμε τη μόνιμη λειτουργία του!

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαρτίου 2020

 

 

Ο  Δημήτρης Τσατσαμπάς, δημοτικός σύμβουλος Χαϊδαρίου, αναφερόμενος στο ιστορικό νοσοκομείο της Δυτυκής Αθήνας «Αγία Βαρβάρα» (πρώην Λοιμωδών) επισήμανε:

 Στην μάχη αντιμετώπισης της πανδημίας και το πρώην Νοσοκομείο Λοιμωδών 

 Από τη Δευτέρα ξεκίνησε και πάλι τη λειτουργία του το Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα» (πρώην Λοιμωδών). 

 Το ιστορικό νοσοκομείο της Δυτ. Αθήνας μετά από εργασίες εξπρές, διαθέτει σε ανακαινισμένη πτέρυγα 56 κλίνες για τη νοσηλεία ήπιων περιστατικών από τον κορωνοϊό, δύο δε, κλίνες εξ αυτών είναι κλίνες μονάδας αυξημένης φροντίδας.

 

Έχει στελεχωθεί με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, οι οποίοι είναι έμπειροι επαγγελματίες υγείας των νοσοκομείων της 2ης ΥΠΕ. Χθες το πρωί μέσω του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα» έγιναν οι πρώτες δυο εισαγωγές ασθενών από κορωνοϊό, ενώ σήμερα αναμένεται νέα μεταφορά ασθενών. 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όλο εγχείρημα επαναλειτουργίας του νοσοκομείου χρειάστηκε μόλις 20 ημέρες και αυτό οφείλουμε να το πιστώσουμε θετικά στους αρμόδιους. 

Ευχόμενοι πρώτα από όλα στους ασθενείς γρήγορη ανάρρωση και στο προσωπικό του νοσοκομείου καλή δύναμη.. προσδοκούμε και απαιτούμε ταυτόχρονα ως τοπική κοινωνία από την πολιτεία, όταν λήξει η μάχη κατά του Κορωνoιού, η μόνιμη λειτουργία του Νοσοκομείου να είναι ένα από τα θετικά πρόσημα του πικρού απολογισμού της πανδημίας!!!

Ακολουθήστε μας