Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ : Συνεχίζουν ακάθεκτοι το έγκλημα, για την κατασκευή της νέας χωματερής στη Φυλή!

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 08 Αυγούστου 2020

 

Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ εξέδωσε ανακοίνωση για την κατασκευή της νέας χωματερής στη Φυλή,.με τίτλο Συνεχίζουν ακάθεκτοι το έγκλημα, :

Οι εκλεκτοί του κ. Πατούλη στην Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΔΣΝΑ και μέσα στην πανδημία, και μέσα στον κατακαλόκαιρο, συνεχίζουν ακάθεκτοι το έγκλημα που ξεκίνησε την 1η Αυγούστου 2019 για την κατασκευή της νέας χωματερής στη Φυλή. 


Με fast track διαδικασίες, συνεδριάσεις δια περιφοράς με πρόσχημα την πανδημία και …φυσικά με παντελή απουσία στοιχειώδους ενημέρωσης στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΣΝΑ. 

 

Χαρακτηριστική περίπτωση είναι η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής στις 31/7/2020, όπου συζητήθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης η έγκριση του πρακτικού της ΒΙ Φάσης και της πρόσκλησης της ΒΙΙ Φάσης για το έργο «Μελέτη , κατασκευή έργων για την α ’ φάση αποκατάστασης της ΟΕ∆Α ∆υτικής Αττικής και μεταβατικής διαχείρισης αποβλήτων » ( σε απλά ελληνικά: η νέα χωματερή στη Φυλή).


Στα πρακτικά της συνεδρίασης αναφέρεται ότι …Στα γραφεία παρευρέθηκε μόνο ο Πρόεδρος και για τον λόγο αυτό η συνεδρίαση έλαβε χώρα δια περιφοράς, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με όλα τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής. (!). 


Επίσης …εισηγούμενος (σημ.: ο Πρόεδρος) το θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης είπε ότι είναι κατεπείγον να συζητηθεί προκειμένου να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία του διαγωνισμού (!). Να σημειωθεί ότι η αρμόδια Επιτροπή (ΕΔΑΔ) που είχε συσταθεί με απόφαση της Ε.Ε. ολοκλήρωσε τις εργασίες της στις 22/7. 


Καταγγέλλουμε στο λαό της Δυτικής Αθήνας, της Δυτικής Αττικής και του λεκανοπεδίου συνολικά τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις της Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής και της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΔΣΝΑ, που πλέον έχουν ξεπεράσει κάθε όριο προκειμένου να υλοποιήσουν την αντιλαϊκή τους πολιτική και στον τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων. 


Δεν μας ξαφνιάζει η τακτική τους! Δανειζόμενοι πρακτικές από τη διοίκηση Δούρου, συνεχίζουν ακάθεκτοι να ροκανίζουν ακόμα περισσότερο την υγεία του λαού του Θριάσιου και της Δυτικής Αθήνας. 


Ζητάμε για μια ακόμα φορά να συγκληθεί δια ζώσης το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΣΝΑ με διασφάλιση των απαραίτητων μέτρων, να υπάρξει ενημέρωση και ουσιαστική συζήτηση για τα ζητήματα και το κάθε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου να πάρει την ευθύνη του.
Όσες κατεπείγουσες συνεδριάσεις και να γίνουν, να γνωρίζουν ότι λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Ο λαός της περιοχής έχει επιλέξει το δρόμο του αγώνα που είναι και ο μοναδικός για να πάει στα …σκουπίδια η πολιτική τους.

 ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

 5 Αυγούστου 2020
Προς:
-Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΔΣΝΑ
-Τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής
-Τους Δημάρχους της Αττικής

Ακολουθήστε μας