Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Να ανακληθεί η δρομολογηθείσα μετεγκατάσταση ζητά Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής από ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ-ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ-ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2017


Συνεχίζεται η έντονη αντίδραση της Ένωσης Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής για τη μεταφορά της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και της Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Αττικής από την περιοχή του Αιγάλεω, στο Ζεφύρι. 


Με επιστολή τους που απευθύνεται προς:  Υπουργό Εσωτερικών κ. Σκουρλέτη Πάνο, Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Τόσκα Νικόλαο, Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Αναγνωστάκη Δημήτριο, Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας κ. Τσουβάλα Κωνσταντίνο, Περιφερειάρχη Αττικής κα. Δούρου Ρένα, Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα κ. Τζόκα Σπύρο, Βουλευτές Β΄ Αθηνών (ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Δημοκρατία, Δημοκρατική Συμπαράταξη, ΚΚΕ, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Ποτάμι, Ένωση Κεντρώων), Δήμαρχοι Δυτικής Αθήνας, ΠΟΑΣΥ."Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής σας ενημερώνουμε και ταυτόχρονα καταγγείλουμε την εγκληματική απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, να μεταφέρει την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Αττικής από το Αιγάλεω στο Ζεφύρι, απόφαση η οποία ουσιαστικά και πρακτικά ακυρώνει αυτές τις δύο υπηρεσίες θέτοντας τες στην κοινή θέα των κακοποιών και στερώντας τους το προνόμιο της αθέατης ανάπτυξης και του αιφνιδιασμού, αφού στην ουσία κάνει «δώρο» στους κακοποιούς τους διώκτες τους.

Αφοπλίζοντας επιχειρησιακά αυτές τις ειδικές υπηρεσίες οι οποίες είναι και οι μόνες που μπορούν να επιφέρουν πλήγματα στην βαριά εγκληματικότητα, στους εμπόρους ναρκωτικών και στις οργανωμένες συμμορίες που λυμαίνονται την περιοχή, ουσιαστικά παραδίδουν βορά την κοινωνία όλης της Δυτικής Αττικής στους εγκληματίες.

Η περιοχή του Δήμου Φυλής χρήζει ουσιαστικής, πραγματικής αστυνόμευσης η οποία θα επιτευχθεί μόνο με την εγκατάσταση εκεί ένστολων αστυνομικών και ειδικών μονάδων (ΟΠΚΕ,ΔΙΑΣ,ΤΑΕ-  Τμήματα Αστυνομικών Επιχειρήσεων-,ΟΕΠΤΑ- Ομάδα ελέγχου πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων-,ΥΑΤ, ΥΜΕΤ κ.τ.λ.)

Ενημερώσαμε όλους τους αρμόδιους στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη καθώς και την τοπική αυτοδιοίκηση της Δυτικής Αττικής οι οποίοι αντελήφθησαν πλήρως το μείζον πρόβλημα που θα δημιουργηθεί για την ασφάλεια των πολιτών σε περίπτωση που υλοποιηθεί αυτή η απόφαση.

Με την παρούσα σας ζητούμε να προκαλέσετε συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στην οποία επιθυμούμε να συμμετέχουμε και εμείς καθώς και να προχωρήσετε άμεσα στις απαιτούμενες από μέρους σας ενέργειες ούτως ώστε να ανακληθεί η δρομολογηθείσα μετεγκατάσταση των εν λόγω υπηρεσιών καθώς είμαστε βέβαιοι ότι και εσείς προτάσσετε έναντι οποιοδήποτε άλλου το γενικό συμφέρον και την προστασία της κοινωνίας.  
Για το Δ.Σ.
 - Ο -                                                                                - Ο -
Πρόεδρος                                                              Γεν. Γραμματέας
ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος                              ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ Χρήστος"

Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας