Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Συνάντηση με τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη για την επικείμενη μετεγκατάσταση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και Δίωξης Ναρκωτικών από το Αιγάλεω στο Ζεφύρι

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2017


Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15/12/2017, μετά από πρόσκληση της  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής,

συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου με τον Αντιπρόεδρο και βουλευτή Β΄ Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη στα γραφεία του συλλόγου.


Ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. ενημερώθηκε για τα  προβλήματα της αστυνόμευσης στην Δυτική Αττική και κυρίως για τα τεράστια προβλήματα που θα δημιουργήσει η επικείμενη μετεγκατάσταση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και Δίωξης Ναρκωτικών από το Αιγάλεω στο Ζεφύρι.

     Αναλύθηκαν διεξοδικά όλα τα ζητήματα και οι παραμέτροι αυτής της εγκληματικής από την ηγεσία, ενέργειας η οποία ουσιαστικά θα παραδώσει στο πιάτο των σκληρών κακοποιών που εδράζονται και δραστηριοποιούνται στην Δυτική Αττική και όχι μόνο, τους αστυνομικούς-διώκτες τους, καθώς και την τεράστια και μη αναστρέψιμη καταστροφή που θα επιφέρει στην πάταξη της εγκληματικότητας στην περιοχή. Επίσης ενημερώθηκε για την σκανδαλώδη επίσπευση από το Αρχηγείο της μετεγκατάστασης των ανωτέρω υπηρεσιών.

    Σύμφωνα με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής "Ο Αντιπρόεδρος κύριος Γεωργιάδης αντελήφθη πλήρως το μέγεθος του προβλήματος και τις εύλογες και τεράστιες ανησυχίες μας και δεσμεύτηκε για όλες τις ενέργειες που θα φέρουν αποτέλεσμα και θα εξασφαλίζουν το ύψιστο αγαθό της ασφάλειας των πολιτών της Δυτικής Αττικής.

    Τέλος όπως δήλωσε για την Νέα Δημοκρατία η ασφάλεια και η τήρηση της τάξης είναι πρώτη προτεραιότητα γιατί χωρίς ασφάλεια δεν μπορεί να υπάρξει ούτε ευημερία ούτε προκοπή."

Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας