Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

ΜΕΤΡΟ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ- ΚΟΡΥΔΑΛΟΣ - ΝΙΚΑΙΑ

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2017

 

  • Δήμαρχοι και Περιφέρεια, μαζί για το μεγαλύτερο έργο!     Στο μεγάλο έργο του ΜΕΤΡΟ, της νέας διαδρομής που κατασκευάζεται από την Αγία Βαρβάρα, τον Κορυδαλλό, τη Νίκαια, τα

Μανιάτικα, μέχρι τον Πειραιά, ξαναγήθηκαν την Τρίτη 19 Δεκέμβρη, οι Δήμαρχοι Γιώργος Καπλάνης, Σταύρος Κασιμάτης και Γιώργος Ιωακειμίδης. Μαζί τους ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Γιώργος Γαβρίλης.


     Είχαν την ευκαιρία, να δουν από κοντά το μεγαλύτερο και σημαντικότερο έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στο λεκανοπέδιο και να ενημερωθούν από τους υπεύθυνους για την πορεία των εργασιών.

     Σε ένα χρόνο περίπου από σήμερα, προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί και να λειτουργήσει το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής, από την Αγία Βαρβάρα μέχρι και τη Νίκαια.
 
     Έργο που θα αναβαθμίσει τις πόλεις, θα λύσει τα προβλήματα της καθημερινής μετακίνησης εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων και θα τονώσει την εμπορική κίνηση.

     Οι τρεις Δήμαρχοι και ο Αντιπεριφερειάρχης, διαπίστωσαν για άλλη μια φορά ότι η καλή σχέση και η συνεργασία των ανθρώπων της Αυτοδιοίκησης, μπορεί να έχει θεαματικά αποτελέσματα σε όφελος των πολιτών και εκδήλωσαν την πρόθεσή τους να συνεχίσουν να δουλεύουν στην ίδια κατεύθυνση.

Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας