Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Υπάρχει ανησυχία για τα πρώτα νομοθετήματα του κ. Μητσοτάκη

Κατηγορία: ΕΛΛΑΔΑ Δημοσιεύτηκε στις 05 Αυγούστου 2019Δήλωση Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου για τα πρώτα νομοθετήματα της κυβέρνησης

Με αφορμή τα νομοθετήματα της κυβέρνησης και την διαφαινόμενη ανησυχία των Βρυξελλών, η Πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής (Ν.Ε.Ο.) Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Διαπιστώνω από τις επαφές μου στις Βρυξέλλες ότι υπάρχει ανησυχία για τα πρώτα νομοθετήματα του κ. Μητσοτάκη διότι δεν καλύπτονται από την πολιτική διακήρυξη του. Δεν γνωρίζουν από πού θα προκύψουν τα αντίμετρα, θεωρούν ασαφή τα έσοδα και τους προβληματίζουν οι ρυθμοί των κόκκινων δανείων.

Πιστεύω ότι ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να ενημερώσει τον κ. Τσίπρα ώστε να γνωρίζει ακριβώς τι σκέφτεται, προκειμένου η ποθητή συναίνεση, η οποία ξεκίνησε με το φορολογικό νομοσχέδιο, να γίνει κεκτημένο και όπλο προς τις Βρυξέλλες, ώστε να διασφαλιστεί με ευθύνη των δύο πόλων, η κανονικότητα της χώρας που ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2018 και απέδωσε καρπούς.

Στην συνέχεια πιστεύω ότι πρέπει ο νέος Πρωθυπουργός να ενημερώσει και τα υπόλοιπα κόμματα καθώς και εκείνα που κατέβηκαν συνεργαζόμενα στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, ώστε όλοι να συνεργαστούμε για να κλειδώσουμε την κανονικότητα.

Τώρα είναι το momentum ώστε να κερδίσουμε τον χρόνο που χάθηκε μετά την έξοδο από τα μνημόνια. Το Ν.Ε.Ο. ανταποκρίθηκε τότε με υψηλό αίσθημα ευθύνης, το ίδιο προτείνουμε και σήμερα, διότι η στάση μας δεν καθορίζεται από την συγκυρία αλλά από την ευθύνη»

Ακολουθήστε μας