Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Γκίκας: Καλύτερα να στενοχωρηθείτε στο σαλόνι σας παρά να βρεθείτε στην εντατική

Κατηγορία: ΕΛΛΑΔΑ Δημοσιεύτηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2021

 

 

Οι δύο εβδομάδες lockdown στην Αττική δεν είναι επαρκές χρονικό διάστημα και πιθανότητα θα χρειαστεί παράταση των περιορισμών, σύμφωνα με εκτίμηση του καθηγητή Παθολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνώμων του Υπουργείου Υγείας, Αχιλλέας Γκίκας.

 

 

Μπορεί και μάλλον θα χρειαστεί παράταση, μπορεί να χρειαστεί να ανασκευάσουμε και να αναθεωρήσουμε και τα μέτρα που έχουμε πάρει και τα επιδημιολογικά μέτρα τις λεγόμενες μη φαρμακευτικές παρεμβάσεις (σ.σ. μάσκες) είπε σε τηλεοπτική εκπομπή.

 

Όπως εξήγησε, γίνεται συζήτηση από την Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων για τη χρήση διπλής μάσκας, καθώς υπάρχουν κενά και οι πολίτες δεν τις φορούν σωστά.

 

Υπέρ της διπλής μάσκας τάχθηκε και ο ιατρός ερευνητής στις ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης, ο οποίος μίλησε στην ίδια εκπομπή και τόνισε πως η μάσκα πρέπει να καλύπτει το πρόσωπο και όχι τον λαιμό.

 

Ο ίδιος σημείωσε ότι χρειάζονται τέσσερις εβδομάδες lockdown για να υπάρξουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Καλύτερα να στενοχωρηθείτε στο σαλόνι σας παρά να βρεθείτε στην εντατική είπε.

πηγή

foto

Ακολουθήστε μας