Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

«Οι προειδοποιήσεις της Φύσης, όλα τα αίτια της πρόσφατης τραγωδίας, και το δέον γενέσθαι για τη Δυτική Αττική και όλη την Ελλάδα»

Κατηγορία: ΕΛΛΑΔΑ Δημοσιεύτηκε στις 03 Δεκεμβρίου 2017


Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και Μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε), κ. Νικόλαος Μελετίου, σας προσκαλεί στη διάλεξη που 


θα δώσει, ο Ομότιμος Καθηγητής του Τομέα Δυναμικής και Τεκτονικής Γεωλογίας, του Τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος,του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Δημήτρης Ι.Παπανικολάου *, την 


Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017, στις 19:30,


στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ασπροπύργου (Δ.Καλλιέρης),με θέμα:


«Οι προειδοποιήσεις της Φύσης, όλα τα αίτια της πρόσφατης τραγωδίας, και το δέον γενέσθαι για τη Δυτική Αττική και όλη την Ελλάδα».


*Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών από όπου έλαβε το Πτυχίο Φυσιογνωσίας - Γεωγραφίας και Γεωλογίας. Αναγορεύθηκε Διδάκτωρ Γεωλογίας από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και ακολούθησε όλες τις ακαδημαϊκές βαθμίδες εκλεγόμενος Καθηγητής Δυναμικής και Τεκτονικής Γεωλογίας το 1993. Έχει κάνει μεταδιδακτορική έρευνα με υποτροφία στη Λωζάνη και διετέλεσε professeur associe στο Πανεπιστήμιο της Reims. Έχει διατελέσει Πρόεδρος της Ελληνικής Γεωλογικής Εταιρίας, της Καρπαθο-Βαλκανικής Γεωλογικής Ένωσης, Πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Διευθυντής του ΕΚΘΕ, Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας και Project Leader του Προγράμματος IGCP 276 της UNESCO/IUGS. Από το 2003 είναι Crosby Lecturer στο ΜΙΤ και από το2008 Barnes distinguished Lecturer στο Texas University at Austin. Σήμερα είναι Διευθυντής του Εργαστηρίου Τεκτονικής και Γεωλογικών Χαρτογραφήσεων. Διευθυντής του Δια-πανεπιστημιακού Μεταπτυχιακού Προγράμματος, "Πρόληψη και διαχείριση φυσικών καταστροφών" και του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών, "Ωκεανογραφία & διαχείριση θαλασσίου περιβάλλοντος".


aspropyrgos.gr

Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας