Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ «Άνθρακες ο θησαυρός» τα κονδύλια για τους παιδικούς σταθμούς + (VIDEO)

Κατηγορία: ΕΛΛΑΔΑ Δημοσιεύτηκε στις 05 Ιανουαρίου 2018Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου (ΚΟΔΗΠ), Θόδωρος Τουλγαρίδης, συμμετείχαν στη συνάντηση που διοργανώθηκε σήμερα Τετάρτη 4 Γενάρη με πρωτοβουλία της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώς Φωτίου, με Δημάρχους 203 Δήμων της χώρας, για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα επιδότησης από εθνικούς πόρους, της ίδρυσης και λειτουργίας νέων δημοτικών βρεφονηπιακών σταθμών.

Μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Πατρέων δήλωσε:

«Ενώ ο Δήμος έχει ανάγκη από τουλάχιστον 3 νέους Παιδικούς Σταθμούς για να καλυφθούν οριακά οι ανάγκες των παιδιών μας, η κυβέρνηση χρηματοδοτεί μόνον την αναμόρφωση - ανακαίνιση σε υφιστάμενους σταθμούς 2 τμημάτων, προϋπολογισμού έως 75.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ).

Το επιπλέον προσωπικό και τα άλλα λειτουργικά έξοδα που απαιτούνται, θα επιβαρύνουν τους Δήμους, δηλαδή τους δημότες και όχι τον κρατικό προϋπολογισμό.
Αρνήθηκαν για μια ακόμη φορά την μονιμοποίηση των συμβασιούχων εργαζόμενων στους Παιδικούς Σταθμούς.

Αυτό η κυβέρνηση το αποκαλεί "προτεραιότητά μας το παιδί". Η κάλυψη των μεγάλων αναγκών μετατίθεται στο μέλλον.

Η κυβέρνηση συνεχίζει να αντιμετωπίζει τις ανάγκες των παιδιών μας κάτω από το πρίσμα μια πολιτικής στην υπηρεσία των ολίγων, σαν θέμα ήσσονος σημασίας.

Ο πατραϊκός λαός, έμπειρος πια, θα διεκδικήσει την χρηματοδότηση και λειτουργία νέου Παιδικού Σταθμού στην Μανιακίου (πρώην Πειραματικό) και στην συνέχεια άλλων δύο Παιδικών Σταθμών».

Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας