Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ανδρέας Λεωτσάκος: Πρώτη απ΄όλους, η περιφέρεια Αττικής ιδρύει το Παιδικό Πανεπιστήμιο

Κατηγορία: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιανουαρίου 2020


 Φανερά ικανοποιημένος ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Λεωτσάκος Ανδρέας, μετά την κοπή της βασιλόπιτα της Περιφέρειάς στις 12 Ιανουαρίου 2020, ανακοίνωσε:

"Σήμερα ο Περιφερειάρχης Αττικής,  Γιώργος Πατούλης, έκοψε την βασιλόπιτα της Περιφέρειάς μας.

Ο χαιρετισμός του λιτός και ουσιαστικός, χωρίς βαρύγδουπες δηλώσεις. Εξήγγειλε, όμως, αφενός τρεις ήδη δρομολογημένες παρεμβάσεις που αναβαθμίζουν την ποιότητα της καθημερινότητας των εργαζομένων και αφετέρου έδωσε το μήνυμα ότι έμπρακτα και χωρίς να του ζητηθεί πήγε ένα βήμα παραπέρα, ώστε και οι πολίτες να απολαμβάνουν καλύτερες υπηρεσίες γιατί το αξίζουν όλοι. 

 
Πρώτοι απ΄όλους, ιδρύουμε το Παιδικό Πανεπιστήμιο για παιδιά 3ης δημοτικού έως 3ης γυμνασίου, όπου σε συνεργασία με κορυφαία πανεπιστημιακά ιδρύματα της Αττικής και το αστεροσκοπείο, τα παιδιά θα μαθαίνουν και θα "ζυμώνονται" με καινοτόμες ιδέες σε πολλές επιστήμες και στις τέχνες!

Σήμερα με μεγάλη χαρά είδα σύσσωμους τους εργαζόμενους αισιόδοξους, με καλή διάθεση για προσφορά και ανταλλάξαμε ευχές για ενα παραγωγικό και δημιουργικό έτος.


Από τη μεριά μου και σε ό,τι αφορά στο δυτικό τομέα Αθηνών, η προσδοκία μας είναι όχι μόνο να δύει υπέροχα ο ήλιος στη δυτική Αθήνα, αλλά να δουλέψουμε όλοι με όραμα για να ανατέλλουν όμορφες μέρες στην περιοχή μας!

Ακολουθήστε μας