Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Εφαρμογή υπολειμματικών ψεκασμών για την καταπολέμηση κουνουπιών στην Περιφερειακή Ενότητα του Δυτικού Τομέα Αθηνών

Κατηγορία: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δημοσιεύτηκε στις 27 Οκτωβρίου 2020

 

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Καταπολέμηση κουνουπιών σε περιοχές εντός της χωρικής αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας του Δυτικού Τομέα Αθηνών» και αξιολογώντας τα ευρήματα των δειγματοληψιών ακμαίων κουνουπιών, η Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου & Περιβαλλοντικής Υγιεινής προχώρησε στην εφαρμογή της 2ης εφαρμογής υπολειμματικού ψεκασμού από εδάφους υπό την εποπτεία του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας, Α. Λεωτσάκου.

 

Συγκεκριμένα, η εφαρμογή διενεργήθηκε στις 25-10-2020 για την καταπολέμηση των ακμαίων εντόμων (κουνουπιών) στις εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασίου ΒΙΟΧΡΩΜ επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 3 και στο ρέμα πλησίον του ΒΙΟΧΡΩΜ. Επιπρόσθετα, σε συνέχεια προηγούμενων εφαρμογών του προγράμματος θα ακολουθήσει στις 5 και 6 Νοεμβρίου ο 16ος ψεκασμός, με σκοπό την αντιμετώπιση της προνυμφοκτονίας σε περιοχές περιαστικές και περιοχές υπερτοπικής σημασίας της αρμοδιότητας της Δυτικής Αθήνας.

Η Περιφέρεια Αττικής και ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης προασπίζουν τη δημόσια υγεία και διασφαλίζουν την υγεία των πολιτών με σεβασμό στο περιβάλλον. Με συνέπεια και πράξεις αποδεικνύουμε καθημερινά πως μεριμνούμε για την καλύτερη προστασία των πόλεων, ειδικά σε μία περίοδο υγειονομικής κρίσης, που βιώνει ο τόπος μας.

 

Ακολουθήστε μας