Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Δυτικής Αθήνας υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Λεωτσάκου Ανδρέα

Κατηγορία: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δημοσιεύτηκε στις 19 Νοεμβρίου 2020

 

Συνεδρίασε σήμερα 19 Νοεμβρίου 2020, με τηλεδιάσκεψη το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Δυτικού Τομέα Αθηνών, υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Λεωτσάκου Ανδρέα, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των Δήμων, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας , εθελοντικών ομάδων  και υπηρεσιακών παραγόντων της Περιφέρειας.

 

Στη σύσκεψη έγινε ένας σύντομος απολογισμός της αντιπυρικής περιόδου  και στη συνέχεια συζητήθηκαν θέματα αναφορικά με το σχεδιασμό δράσεων Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων, χιονοπτώσεων και παγετού για την περίοδο 2020-2021.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε όλους τους φορείς για την συνεχή επαγρύπνηση και ετοιμότητα που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου, και τους ενημέρωσε για την έγκριση, από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, του Ειδικού Σχεδίου «ΔΑΡΔΑΝΟΣ» για την αντιμετώπιση Καταστροφών από την εκδήλωση Πλημμυρών αλλά και για τη λειτουργία του Παρατηρητηρίου Καθαρισμού Ρεμάτων. 

Ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης με μικρά αλλά καινοτόμα και με γοργό ρυθμό βήματα, αξιοποιεί όλα τα διαθέσιμα μέσα τεχνολογίας, πόρους και ανθρώπινο δυναμικό για την προστασία και ασφάλεια των πολιτών.

 

Ακολουθήστε μας