Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ηλεκτρονικούς υπολογιστές προσέφερε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρ. Δούρου σε 2 Δημοτικά της Νέας Ιωνίας

Κατηγορία: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δημοσιεύτηκε στις 19 Δεκεμβρίου 2017Ηλεκτρονικούς υπολογιστές προσέφερε σήμερα κατά την επίσκεψή της στο 11ο και το 15ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας, η

Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Πρόκειται συγκεκριμένα για 15 ηλεκτρονικούς υπολογιστές που ανακατασκευάστηκαν από τη Διεύθυνση Τεχνολογιών Πληροφορικής της Περιφέρειας Αττικής ειδικά για τις ανάγκες της σχολικής κοινότητας.


«Στην Περιφέρεια Αττικής επιχειρούμε να κάνουμε πράξη την έννοια της επανάχρησης, στηρίζοντας παράλληλα το Δημόσιο σχολείο σε δύσκολες συνθήκες.

Και δεν είναι η πρώτη φορά που η Διεύθυνση Τεχνολογιών Πληροφορικής της Περιφέρειας ανακατασκευάζει και προσφέρει ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε σχολεία που τους έχουν ανάγκη – αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την καθεμία και τον καθένα υπάλληλο ξεχωριστά για την ανταπόκρισή τους.

Με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε στα αιτήματα των μαθητών και των δασκάλων τους, αρωγοί στο εκπαιδευτικό τους έργο».

Η Περιφερειάρχης, την οποία συνόδευε κατά την επίσκεψή της, ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος, ανταποκρίθηκε άμεσα σε αίτημα του  Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων. Στην επίσκεψη παρευρέθηκε επίσης ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Ηρακλής Γκότσης.

Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας