Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ευαγγελάτος Σπύρος: ''Ελάτε να προετοιμάσουμε το ξημέρωμα μίας ακόμα καλύτερης ημέρας!''

Κατηγορία: ΕΓΡΑΨΑΝ Δημοσιεύτηκε στις 23 Μαΐου 2019


Η πιο σπουδαία ώρα για την πόλη, για τον τόπο που μεγαλώνουμε εμείς οι ίδιοι, τα παιδιά μας και οι δικοί μας άνθρωποι, είναι τώρα.Είναι η ώρα που οφείλουμε να επιλέξουμε με ορθολογικά κριτήρια τους πιο άξιους ανθρώπους ώστε να μας εκπροσωπήσουν επάξια στη Διοίκηση της πόλης μας.

Αποφάσεις σημαντικές όχι μόνο γιατί επηρεάζουν το παρόν και το μέλλον του κοινωνικού συνόλου αλλά κυρίως διότι έχουν σημαντική επίδραση στην καθημερινότητα μας και στον τρόπο ζωής μας.


Το γεγονός ότι υπηρετώ στην Ανεξάρτητη Αρχή «Συνήγορος του Πολίτη» με έχει βοηθήσει ουσιαστικά να αποκτήσω συναίσθηση των προβληματισμών και ζητημάτων που απασχολούν την πλειοψηφία των πολιτών αλλά το κυριότερο μου έχει δώσει βιωματικά την εμπειρία να «κατευθύνω» το όποιο πρόβλημα, σταθερά και μεθοδικά στην επίλυση του.

Για να φτάσει, ωστόσο, κάποιος στη θεραπεία του όποιου προβλήματος για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών είναι αναγκαίο να συνεργαστεί με δεκάδες ανθρώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης οι οποίοι πρέπει και να ξέρουν να διοικούν, αλλά κυρίως να έχουν γνώση του αντικειμένου τους. Στο σημείο αυτό, την ευθύνη την φέρουμε όλοι ως ψηφοφόροι και ως ενεργοί Δημότες όπου με τη δύναμη της ψήφου μας, πρέπει να κάνουμε τις ορθές επιλογές.

Άλλωστε, σχεδόν μία δεκαετία τώρα, όπως πολλοί θα έχετε διαπιστώσει, δε σταμάτησα ποτέ να παρακολουθώ τα δρώμενα της πόλης μου, να ενημερώνομαι για το σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων στις γειτονιές μας, αλλά και να συμμετέχω ενεργά, όσο το δυνατόν, σε τοπικές πρωτοβουλίες και δράσεις. Θα μπορούσα να ανακαλέσω δεκάδες πρωτοβουλίες και συμμετοχές, όμως δεν είναι της παρούσης. Έχω αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια, ιδιαίτερα σε εκείνους που με παρακολουθούν, ότι το ενδιαφέρον και η αγάπη μου για το Αιγάλεω και τους ανθρώπους του, ότι είναι απόλυτο, ειλικρινές και ανυπόκριτο!

Η επιλογή μου να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της «ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ» και να αποδεχτώ την πρόσκληση του επικεφαλής και Δημάρχου μας κ. Δημήτρη Μπίρμπα είναι συνειδητή και κατόπιν ώριμης σκέψεως. Αυτό γιατί, τη τελευταία 5ετία (Διοίκηση Μπίρμπα) έγινε μεγάλη προσπάθεια και τηρήθηκαν σε μεγάλο βαθμό οι δεσμεύσεις που είχαν δοθεί εκείνη την προεκλογική περίοδο του 2014.

Αν κάποιος καλοπροαίρετος πολίτης αναγνώσει τον απολογισμό της πρόσφατης θητείας θα διαπιστώσει αρκετά έργα και δράσεις που έγιναν, όσα γίνονται και όσα έχουν εξασφαλισθεί να γίνουν. Φυσικά υπήρξαν και λάθη ή παραλείψεις, εντούτοις ουδείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν παρήχθη σημαντικό έργο. Μάλιστα τον Μάρτιο του 2018 στο Δήμο Αιγάλεω απονεμήθηκε το Ευρωπαϊκό Σήμα Αριστείας στη Χρηστή Διακυβέρνηση (EloGE) στο πλαίσιο του προγράμματος της Ευρωπαϊκή Επιτροπής και του Συμβουλίου της Ευρώπης. Γεγονός σημαντικό και καθόλου τυχαίο.

Ως εκ τούτου, θέτω την υποψηφιότητα μου στην κρίση σας, αξιώνοντας από εσάς τον 1 από τους 3 σταυρούς προτίμησης μέσα από το ψηφοδέλτιο της «ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ» ώστε να μου δώσετε την ευκαιρία να υπηρετήσω τον τόπο μας, να εργαστώ ακόμα περισσότερο για την πόλη της καρδιάς μας. Από πλευράς μου σας διαβεβαιώνω, ότι θα το πράξω με απόλυτο σεβασμό εκπροσωπώντας τους συνδημότες μου με συνέπεια, αποφασιστικότητα και προπάντων με Ανθρωπιά. Για ένα Αιγάλεω βιώσιμο, αλληλέγγυο και συμμετοχικό, έτσι ώστε, «το καλό να γίνει καλύτερο» και οι νέοι, επιτέλους, να «βγούνε μπροστά» θεμελιώνοντας επί της ουσίας τη δημιουργία μίας μελλοντικά σύγχρονης και φιλικής πόλης την οποία θα απολαύσουμε τόσο εμείς, όσο και οι επόμενες γενεές. 

Με εκτίμηση,
Ευαγγελάτος Σπύρος,
Ειδικός Επιστήμονας στην Ανεξάρτητη Αρχή «Συνήγορος του Πολίτη»

Ακολουθήστε μας