Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

ΚΡΕΠΑΠΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ: Οι μικροί Επαγγελματίες, Βιοτέχνες, Έμποροι του Αιγάλεω να γνωρίζουν ποιους ψηφίζουν και εμπιστεύονται για να τους εκπροσωπούν

Κατηγορία: ΕΓΡΑΨΑΝ Δημοσιεύτηκε στις 11 Μαΐου 2020


Στην Εφημερίδα ¨Η πόλη μας¨ στις 11/3/20 δόθηκε ανακοίνωση της Ένωσης επαγγελματιών – Βιοτεχνών – Εμπόρων (ΕΒΕ) Αιγάλεω για την επίσκεψη του προέδρου της στο Δήμαρχο Κ. Γκίκα, όπου του τέθηκαν προβλήματα τοπικού χαρακτήρα που αντιμετωπίζουν οι ΕΒΕ της πόλης μας, ορισμένα σχόλια:

Για την ερημιά σε ημικεντρικούς δρόμους (Δημοκρατίας, Έβρου, Κορυτσάς και αλλού) είναι ευθύνη του ηλεκτροφωτισμού; (δεν διαφωνούμε βέβαια με τον ηλεκτροφωτισμό της πόλης, ότι πρέπει να υπάρχει παντού).

Γιατί στην ανακοίνωση του προεδρείου της Ένωσης δεν αναφέρεται, ότι η ερημιά οφείλεται στην διαχρονική αντιλαϊκή πολιτική των Κυβερνήσεων και της ΕΕ, που ΄΄σπρώχνει΄΄ τους ΄΄Εμποράκους σε θάνατο΄΄, στηρίζοντας με τα μπούνια τα τεράστια μεγαλοκαταστήματα, άσχετα αν ο Δήμαρχος δεν έχει την κύρια ευθύνη, αλλά στηρίζει αυτή την αντιλαϊκή πολιτική και κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να την στηρίξει, το ίδιο βέβαια και επί Δημάρχου Μπίρμπα. ΜΟΥΓΚΑ 1η

 

Το διαχρονικό δεκαετιών ΄΄αίτημα΄΄ κάντε τα ψώνια σας στα μαγαζιά του δήμου μας΄΄ είναι ένα ευχολόγιο που κρύβει τον αδυσώπητο ανταγωνισμό και το ΄΄διώξιμο΄΄ από την ΄΄αγορά΄΄ μικρών ΕΒΕ από τα μεγαλοκαταστήματα (ΙΚΕΑ, πράκτικερ, River west, σούπερ μάρκετ κ.λ.π. τα οποία άλλωστε είναι και στα όρια του δήμου μας) χώρια που οι κυβερνήσεις τους στηρίζουν με εκατοντάδες προνόμια.

 

Τέτοιες πλειοψηφίες στα Δ.Σ. σωματείων και τέτοιες Δημοτικές Αρχές που στηρίζουν με τα μπούνια την υπάρχουσα κατάσταση δηλ. τον μονοπωλιακό καπιταλισμό, συνειδητά επιλέγουν τέτοιες ανώδυνες για το σύστημα δράσεις για να φαίνονται αρεστοί στο λαό ότι τάχα παλεύουν για τα συμφέροντα του.

 

Τους κρύβουν τις αιτίες που δημιουργούν τα σοβαρά προβλήματα στην επιβίωση του και φυσικά δεν τους καλούν να οργανώσουν την πάλη τους ενάντια σ αυτές τις αντιλαϊκές πολιτικές.

 

Τους καλλιεργούν την εντύπωση ότι στον καπιταλισμό μπορούν να επιβιώσουν στον ανταγωνισμό, να συνυπάρχουν και να κερδίζουν και τα μεγαθήρια και τα μικρομάγαζα. ΙΔΟΥ ΒΕΒΑΙΑ Η ΕΡΗΜΙΑ!! ΜΟΥΓΚΑ 2η

 

Μετά την απαράδεκτη ενέργεια του αντιδημάρχου Αιγάλεω κ. Μάνδρου να εμφανίζεται σαν Πρόεδρος ενός διασπαστικού σωματείου – φάντασμα με την επωνυμία ΄΄Ένωση Επαγγελματιών – Εμπόρων Αιγάλεω ΄΄ από το προεδρείο της Ένωσης ΕΒΕ Αιγάλεω δεν είδαμε καμιά καταγγελία στην ανακοίνωση του στην εφημερίδα. 

 

Τους δέχτηκε ο Δήμαρχος αλλά παράλληλα έχει στην ηγεσία της δημοτικής αρχής πρόεδρο – διασπαστή με τον οποίο κάνουν και κοινές προτάσεις π.χ. προς την Περιφέρεια ζητώντας παράταση του ωραρίου των καταστημάτων στις 10/12/19 κατά 2 ώρες, επ’ ευκαιρίας του ανάματος των φώτων του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην πλ. Εσταυρωμένου ή εμφανίζεται ο Δήμαρχος σε εκδήλωση του διασπαστικού σωματείου στην Αγία Τριάδα 8/12/19 προς τιμή των ΄΄τριών αγίων προστατών΄΄ του ΄΄σωματείου΄΄. 

 

Όσο για τις ΄΄λευκές΄΄ αλλά μαύρες νύχτες για ΕΒΕ και εμποροϋπαλλήλους στην ανακοίνωση σας γράφετε ότι ο Δήμαρχος έχει την πρόθεση να τις επαναφέρει. 

 

Λέτε ότι διαφωνείτε άρα θα τις κάνει προφανώς με τη διασπαστική Ένωση του κ. Μάνδρου, ο οποίος σημειωτέων τις είχε πρωτοκαθιερώσει αλλά απέτυχε την περίοδο 2013 -2016 που ήταν πρόεδρος στη Ένωση ΕΒΕ Αιγάλεω πριν την δημιουργία της Ένωσης φάντασμα που έστησε και μάλιστα επί Δημαρχίας Μπίρμπα. 

 

Τελικά ο Δήμαρχος γιατί σας δέχτηκε κύριοι του προεδρείου της Ένωσης ΕΒΕ Αιγάλεω και σαν τι σας δέχτηκε αφού αναγνωρίζει και τη διασπαστική ένωση, που ΄΄πρόεδρος΄΄ είναι το δεξί χέρι του στο δήμο; Πέφτει χοντρό δούλεμα!

 

Σας δέχτηκε γιατί ξέρει ότι και εσείς κινείστε μέσα στα πλαίσια της ίδιας αντιλαϊκής πολιτικής γι’ αυτό άλλωστε τον επισκεφτήκατε για να του θέσετε προβλήματα που ούτε καν ανακουφίζουν τους μικρό ΕΒΕ από την λαίλαπα των αντιλαϊκών μέτρων που έρχονται χρόνια τώρα.

 

Έπρεπε να καταγγείλετε και τον κ. Μάνδρο και τον Δήμαρχο γιατί τον περιθάλπει. Να ξεκαθαρίσει ο Δήμαρχος με ποιά ένωση θα διαπραγματευθεί. Να φέρει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο να πάρουν θέση οι παρατάξεις και το δημοτικό συμβούλιο να πάρει απόφαση καταδίκης της διασπαστικής ένωσης. Είναι θέμα αρχής. ΜΟΥΓΚΑ 3η .

 

Οι μικροί Επαγγελματίες, Βιοτέχνες, Έμποροι του Αιγάλεω να βγάλουν τα συμπεράσματα και να γνωρίζουν ποιους ψηφίζουν και εμπιστεύονται για να τους εκπροσωπούν είτε στο Δ.Σ. της Ένωσης , είτε στο Δήμο, είτε παντού.

Αυτό θα το καταφέρουν και φέρνουν για αυτό ευθύνη, με την συμμετοχή τους στους αγώνες, στα σωματεία, παντού, γιατί μόνο έτσι θα είναι σε θέση να ξεχωρίσουν την ΄΄Ήρα από το στάρι΄΄ μακριά από απογοητεύσεις και το ΄΄τίποτα δεν γίνεται΄΄.

ΚΡΕΠΑΠΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Διατελέσας μέλος στο Δ.Σ. και Πρόεδρος της

Ένωσης ΕΒΕ Αιγάλεω από το 1983 - 1997

Ακολουθήστε μας