Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Προσφορά στο Συσσίτιο Μοσχάτου-Ταύρου από τρεις νέους Αιγαλιώτες

Κατηγορία: ΕΓΡΑΨΑΝ Δημοσιεύτηκε στις 03 Ιανουαρίου 2021

Την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020, οι Σταύρος Τασιόπουλος, Άκης Καραγιάννης, Αλέξης Καλλέργης έπειτα από πρωτοβουλία τους παρέδωσαν στο Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου μερίδες φαγητού.


Συγκεκριμένα εδόθησαν 350 μερίδες, 10 μεγάλες σακούλες φρούτα, 4 μεγάλες σακούλες γλυκά, 6 μεγάλες σακούλες ρούχα, 7×24 νερά.


Η δράση υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία των τριών νέων μέσω του instagram και συνέδραμαν πολίτες των περιοχών της Δυτικής Αθήνας και του Πειραιά.


Ακόμη συνέδραμε με την άμεση στήριξη του ο κ. Χάρης Θεοχάρης Υπουργός Τουρισμού και Βουλευτής Νοτίου Τομέα, καθώς και το "Κουτούκι Καλυψώ" στο Π.Φάληρο, και το μαγαζί "διακρητικά καλούδια" στον Ταύρο.


Ευχαριστούμε προσωπικά τον κάθε πολίτη που στήριξε αυτή την προσπάθεια, η οποία είναι μία από εκείνες που ανά διαστήματα υλοποιούμε επειδή πιστεύουμε στην ειλικρινή προσφορά, αλλά σπανίως δημοσιεύεται.


Για αυτό και η παρούσα δημοσίευση έχει ως μόνον στόχο να ενεργοποιήσει περισσότερο ώστε να μεγαλώσουν ανάλογες δράσεις που γίνονται αποκλειστικά για την προσφορά σε όσους έχουν ανάγκη ειδικά στις γειτονιές της Δυτικής Αθήνας και του Πειραιά.

  

 


 Σταύρος Τασιόπουλος, Άκης Καραγιάννης, Αλέξης Καλλέργης

Ακολουθήστε μας