Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Κωνσταντίνος Σάμιος: Απαντάμε στο ερώτημα των δημοτών, γιατί να μας ψηφίσουν

Κατηγορία: ΕΓΡΑΨΑΝ Δημοσιεύτηκε στις 04 Ιανουαρίου 2019


Από τον κ.  Κωνσταντίνο Σάμιο λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση:

"ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΙΓΑΛΙΩΤΕΣ – ΑΙΓΑΛΙΩΤΙΣΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ “ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ” ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΣΑΜΙΟ

Στο αυτονόητο ερώτημα τών πολιτών τού αγαπημένου μας Αιγάλεω, στο γιατί θα πρέπει να προτιμήσουν με την ψήφο τους την ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ και τον υποψήφιό της για το τιμητικό αξίωμα του Δημάρχου τής ιστορικής, δημοκρατικής, προσφυγικής μας πόλης, Κωνσταντίνο Σάμιο, στις εκλογές τής Κυριακής 26 Μάη, οι απαντήσεις τών μελών – στελεχών της είναι αυθεντικές και ειλικρινείς.

1) Η ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ και ο επικεφαλής της Κωνσταντίνος Σάμιος αποτελούν τη μοναδική – πραγματική – και όχι εικονική και επίπλαστη -, ανεξάρτητη Δημοτική Αυτοδιοικητική παράταξη της πόλης μας.
Δεν είναι, δεν έχει, ούτε αποτελείται από κομματικούς υπαλλήλους, στελέχη κομματικών μηχανισμών, επαγγελματίες πολιτικούς ή αυτοδιοικητικούς κομματάρχες, από οποιοδήποτε Κόμμα ή κομματική παράταξη.
Ως εκ τούτου, η δέσμευση όλων όσων αποτελούν την ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ είναι ότι μοναδικό Κόμμα που τη στηρίζει είναι όλο το Αιγάλεω. Οι άνθρωποί του. Τα χρόνια προβλήματά του που διαιωνίζονται και διογκώνονται.
Η προϊούσα παρακμή του, η εγκατάλειψή του, η έλλειψη προοπτικών, προόδου, ανάπτυξης.
Η ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ δεν θέλει να διαιωνίζεται ο διχασμός, ο διαχωρισμός, το κομμάτιασμα της πόλης και των γειτονιών της…
Τα τεχνητά φράγματα και οι τεχνητές πολώσεις που εγκλωβίζουν τους πολίτες και τους οδηγούς στις κομματικές στρούγκες κάθε 4 χρόνια, εξασφαλίζοντας τούς κομματικούς υπαλλήλους – κομματόσκυλα που υποδαυλίζουν όλη αυτή την κατάσταση που οδήγησε και οδηγεί στην υποβάθμιση της πόλης και στη διάλυσή της, που οδήγησαν στην εγκαθίδρυση ενός ιδιότυπου “Διευθυντηρίου”, ενός κομματικού κατεστημένου που στην κυριολεξία λειτουργώντας ξεκομμένα και έξω από κάθε πραγματικό πρόβλημα της αιγαλιώτικης κοινωνίας, αναπαράγει τα αδιέξοδα συνολικά των ίδιων των κομματικών μηχανισμών απ’ όπου κι αν προέρχεται κάθε ένας απ’ αυτούς τους “αντίπαλους” αυτοδιοικητικούς και κοματικούς μηχανισμούς.
2) Αυτή λοιπόν η ανεξαρτησία θα δώσει στην “ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ”, το δικαίωμα να αγωνισθεί για τα δικαιώματα του Αιγαλιώτικου Λαού να μην υποτάσσεται στις εκάστοτε κεντρικές πολιτικές αποφάσεις της λεγόμενης Κεντρικής Εξουσίας – Κυβέρνησης.
Εμάς στην ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ, ως Δημοτική Αρχή, κανένας κυβερνητικός υπεύθυνος δεν θα μας εξαναγκάσει να υποταχθούμε, να συμβιβαστούμε με αποφάσεις – σχεδιασμούς που θα υποβιβάσουν κι άλλο την πόλη μας, το Αιγάλεω.
Το αντίθετο θα συμβεί. Με ανυποχώρητους αγώνες, διεκδικήσεις, σύγκρουση, θα απαιτήσουμε αυτά που δικαιούμαστε.
Και το κυριότερο: Θα διεκδικήσουμε να ξανακάνουμε το Αιγάλεώ μας κέντρο – πρωτεύουσα πόλη – της Δυτικής Αττικής.
Θα βάλουμε τέρμα πια στη μετατροπή σε μια πόλη νεκρή, χωρίς σχεδόν καμιά Δημόσια Υπηρεσία, αφού οι υποταγμένες προηγούμενες Δημοτικές Αρχές τών Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ επέτρεψαν με την ανοχή τους, τον συμβιβασμό τους, την οσφυοκαμψία τους ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, να τις πάρουν από την πόλη και να τις μεταφέρουν αλλού…
ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, με τον Αιγαλιώτικο Λαό απόντα, νύχτα, χωρίς καμιά ενημέρωση, ανέχθηκαν αυτή την πρωτοφανή υποβάθμιση και παρακμή της πόλης.
Εμείς θα ξεκινήσουμε τον Αγώνα ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, με πρώτη εκείνη της ΥΓΕΙΑΣ αλλά και τις αναγκαίες αρχές που αφορούν την Ασφάλεια και την οικονομική δραστηριότητα των πολιτών (Ιατρεία ΙΚΑ, Διεύθυνση Τροχαίας, Ασφάλειας, επαναφορά Δ.Ο.Υ. κ.τ.λ.).
Σ’ αυτό θα συνηγορήσει η αναβάθμιση του ρόλου της πόλης με την τεράστια αξία και ρόλο επένδυση της κατασκευής και λειτουργίας του μεγαλύτερου Σταθμού Μετεπιβίβασης των Υπεραστικών Λεωφορείων στην περιοχή του Ελαιώνα του Αιγάλεω (πάνω από 13 εκατομμύρια επιβάτες ετήσια), αλλά και της αξιοποίησης του Άλσους Μπαρουτάδικου και της μετατροπής του σε ένα θεματικό – υπερτοπικό Πάρκο, φιλικό όχι μόνο στους δεκάδες χιλιάδες Αιγαλιώτες, αλλά και στους κατοίκους των άλλων Δήμων της Δυτικής Αθήνας.
3) Η ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα, ανάτασης και ανάστασης της πόλης, το οποίο έχει παρουσιάσει και αναπτύξει σε όλο το Αιγάλεω, στα εκατοντάδες μέλη της και με συνεχείς περιοδείες, ομιλίες – επαφές θα το εκθέσει παντού, σε καθέναν και καθεμιά Αιγαλιώτη και Αιγαλιώτισα.
Ένα πρόγραμμα που θα συνεγείρει κάθε υπεύθυνο πολίτη αυτής της ιστορικής, αλλά τόσο αδικημένης πόλης και που αναφέρεται με απόλυτη ευθύνη στα αναγκαία βήματα για το ξεκόλλημά της από την προϊούσα παρακμή, εγκατάλειψη, διάλυση.
Με άμεσες λύσεις σε κάθε τομέα δράσης και ενέργειας του Δήμου, αλλά με πρώτο και κύριο συστατικό τη συνεργασία όλων των συμπολιτών.
Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για την πόλη, η οποία κινδυνεύει άμεσα με αφανισμό, και μετατροπή της σε πόλη – φάντασμα – χωριό – διαμέρισμα άλλων γειτονικών πόλεων που θα την απορροφήσουν στους μελλοντικούς σχεδιασμούς των κεντρικών κυβερνητικών σχεδιασμών των κεντρικών κυβερνητικών σχεδιασμών. (Μετά τον Καποδίστρια, τον Καλλικράτη, τον Κλεισθένη 1, έρχεται ο Κλεισθένης 2 που θα συνενώσει πολλούς γειτονικούς Δήμους, κι έτσι στην περίπτωση της Αττικής – Δυτ. Αθήνας ήδη συζητείται και σχεδιάζεται η συνένωση του Αιγάλεω και η απορρόφησή του από άλλους ισχυρότερους Δήμους, όπως π.χ. το Περιστέρι, η Αθήνα, η Νίκαια κ.λπ.).
Σ’ αυτή την τετραετία (2019-2023) αλλά και στην επόμενη, θα παιχτεί το στοίχημα για μια ανεξάρτητη πόλη που θα ξαναμπεί στον δρόμο της ανάπτυξης, της ακμής, της ανάτασης και ανάστασής της.
Και αυτό θα επιτευχθεί μόνο με την υπερψήφιση της ΑΛΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ, του προγράμματος και του επικεφαλής της Κωνσταντίνου Σάμιου που μέσα από τα σπλάχνα αυτού του Λαού, σάρκα εκ της σαρκός της, με μια πλειάδα άξιων συνεργατών, καλεί και προσκαλεί σ’ αυτή τη συστράτευση και στον Αγώνα τον καλό καγαθό, όλους και όλες τους Αιγαλιώτες και Αιγαλιώτισες.
4) Η ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ δεν θα πορευθεί και δεν θα λειτουργήσει σαν ένας άλλος κομματικός μηχανισμός, μια άλλη εκδοχή του κομματικού κατεστημένου.
Οι δημόσιες δεσμεύσεις της, οι οποίες αποτυπώνονται στο κατατεθειμένο πρόγραμμά της, είναι διάλογος, ανανέωση, διαφάνεια. ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ “ΔΟΥΛΕΙΑ, ΔΟΥΛΕΙΑ, ΔΟΥΛΕΙΑ”.
Για κάθε τι, θα ματώσουμε τη φανέλλα, ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΙΚΡΟ Ή ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. Μακριά από μας, η οίηση της εξουσίας, ο βεντετισμός, ο ξερολισμός, οι εμμονικές διαχστικές πρακτικές, ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ, ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ στην πόλη μας, οι κομματαρχικές λογικές των κατευθυνόμενων διορισμών, ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΡΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ, μακριά από μας ο συγκεντρωτισμός, ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΕΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ και η αγωνία για την καρέκλα. ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ, ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ για το ΑΙΓΑΛΕΩ, αγωνίστηκαν και αγωνίζονται ΤΙΜΙΑ, από τα κάτω, για την πρόοδο την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ και της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ μας.
Και αυτό θα πράξουν στην επόμενη τετραετία, όταν αυτός ο υπέροχος, υπερήφανος Λαός του Αιγάλεω, σε κάθε γειτονιά, θα αγκαλιάσει το ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ που τόσο αγαπήσαμε όλοι και όλες.
Το Αιγάλεω πρέπει και μπορεί να αλλάξει, το Αιγάλεω δεν θα χάσει άλλη μια 4ετία, ψηφίζοντας κομματικούς υπαλλήλους, τα πειθήνια στελέχη των κομματικών μηχανισμών - για να το αποτελειώσουν το Αιγάλεω - και αυτός ο υπέροχος εργατικός δημοκρατικός λαός του δεν θα αφήσουν την Ελλάδα για τα παιδιά του, για το μέλλον του, για την ίδια την ύπαρξη, την ανάπτυξη και πρόοδο της πόλης.
ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ “ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ” ΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ, ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ: Μην καταδέχεσαι να ρωτάς “Θα νικήσουμε;” “Θα νικηθούμε;”. Πολέμα!!
ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ. ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΣΑΜΙΟ, ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΙΓΑΛΕΩ."

Ακολουθήστε μας