Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Νίκος Παπαπαχριστοδούλου: Υποσχέσεις χωρίς αντίκρισ

Κατηγορία: ΕΓΡΑΨΑΝ Δημοσιεύτηκε στις 07 Ιανουαρίου 2019
Λάβαμε και δημοσιεύουμε την επιστολή που μας έστειλε ο κ. Νίκος Παπαπαχριστοδούλου σε σχέση με την εφημερίδα μας με αριθμό 163.

"Κύριε Διευθυντά της εφημερίδας Ο Παλμός.
Καλή και δημιουργική χρονιά.

Στο φύλλο της εφημερίδας σας με αριθμό 163 διάβασα πολλά κείμενα με περιεχόμενα προεκλογικών διακηρύξεων δημοτικών συνδυασμών για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαίου.

Παρότι τα γράμματα που χρησιμοποιείτε είναι πολύ μικρά σε μέγεθος και άρα δυσανάγνωστα με εμάς που έχουμε μεγάλη ηλικία, είδα πολλά και ευτράπελα.

Γράφουν και ξαναγράφουν όλοι οι επίδοξοι δημοτικοί άρχοντες ότι θα αλλάξουν όλα όσα μέχρι στιγμής συμβαίνουν στους δήμους τους.
Μερικοί εξ αυτών είναι ήδη δήμαρχοι και όμως οι πόλεις τους δεν παρουσιάζουν όλα όσα προεκλογικά είχαν διακηρύξει.

Μια παροιμία που έλεγαν οι μεγαλύτεροι μου, όταν ήμουν μικρός έλεγε, ότι η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά. Αν περιδιαβεί κάποιος στις πόλεις αυτές θα διαπιστώσει ότι μόνον καθαριότητα δεν υφίσταται. Συνηθίζουν μάλιστα, με πείσμα, να αφήνουν ακάθαρτες τις πόλεις τους κατά την διάρκεια εορτών. Κάτι που παρουσιάστηκε και κατά τις πρόσφατες εορτές.

Δεν θέλω να κρύψω κάτι και θα ονοματίσω τρεις δήμους οι οποίοι είναι στην περιοχή που διαμένω.

Αυτοί οι δήμοι είναι οι της Αγίας Βαρβάρας, του Αιγάλεω και του Χαιδαρίου. Το ίδιο συμβαίνει με τον μεγαλύτερο δήμο, αυτόν της Αθήνας.

Και εκεί ο κ. Καμίνης τα ίδια έλεγε αλλά η Αθήνα είναι βρώμικη στο σύνολο της. Δε ν μπορεί να με διαψεύσει κανείς.
Οι εικόνες που έχουμε καθημερινά είναι οι καλύτεροι μάρτυρες.
Τώρα, οι νέοι υποψήφιοι της Αθήνας αλλά και των άλλων δήμων της χώρας\, διατυμπανίζουν ότι οι πόλεις τους αξίζουν μία καλύτερη εικόνα.
Το μόνο καλό, μετά από κάθε εκλογές, είναι οι αμοιβές των αρχόντων και τα προνόμια που δίνουν οι θέσεις που καταλαμβάνουν.
Ο λαός μένει με τις υποσχέσεις, πληρώνει συνεχώς φόρους και ζουν αυτοί καλά [οι δημοτικοί άρχοντες και όλοι οι πολιτικοί] και εμείς χειρότερα.

Παρακάτω σας έχω κάποια παραδείγματα πολιτικών της χώρας.

Μπορείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Γράφω και ξαναγράφω αλλά απάντηση και κυρίως έργα δεν βλέπω, δεν βλέπουμε.

Στο νοσοκομείο Λοιμωδών, στους δρόμους και γενικά παντού συμβαίνουν πολλά και περίεργα. Όταν οι πολιτικοί εμφανίζονται στα παράθυρα των τηλεοράσεων και στους ραδιοφωνικούς σταθμούς λένε και ξαναλένε και εμείς, ο κουτός λαός, και τους πιστεύουμε και παρά τις ανακολουθίες τους, τους ξαναψηφίζουμε.

Όλοι αυτοαποκαλούνται σωτήρες. Μόνον σωτήρες δεν είναι όμως. Κερδοσκόποι είναι και επαγγελματίες πολιτικοί.

Καλή χρονιά και ελπίζω να ξυπνήσουμε κάποτε, αν και δεν το πιστεύω.

Νίκος Παπαπαχριστοδούλου. "

Ακολουθήστε μας