Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Υπέροχη, η 2ήμερη εκδρομή των Πυργούσων Αττικής στην Μεσσήνη Αρκαδίας

Κατηγορία: ΕΓΡΑΨΑΝ Δημοσιεύτηκε στις 10 Φεβρουαρίου 2019


 

 

Ένα θαυμάσιο διήμερο – 2 και 3 Φεβρουαρίου του 2019 – είχαν την τύχη να απολαύσουν τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΥΡΓΟΥΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΤΟ ΠΥΡΓΙ ΧΙΟΥ» που πήραν μέρος στην εκδρομή στα πανέμορφα μέρη της Πελοποννήσου.

 


 

 

Εκεί έζησαν πρωτόγνωρες εμπειρίες, θαύμασαν την πολύχρωμη ελληνική φύση με τα υπέροχα τοπία της, επισκέφθηκαν εκκλησίες ,μονές, και αρχαιολογικούς χώρους …και φυσικά διασκέδασαν! 

 


Στην πανέμορφη Καλαμάτα προσκύνησαν στη Μητρόπολη της Υπαπαντής που γιόρταζε η πολιούχος της,επισκέφθηκαν την Μονή Καλογραιών ,το μικρό βυζαντινό εκκλησάκι –σύμβολο της πόλης και της επανάστασης των Αγίων Αποστόλων,το πάρκο-μουσείο σιδηροδρόμων,το αρχαιολογικό μουσείο κ.α 

 


Ξεναγήθηκαν στον υπέροχο και άριστα διατηρημένο αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης, προσκύνησαν στο μοναστήρι της Παναγιάς Βουλκάνου στο όρος Ιθώμη και επισκέφθηκαν την θρυλική πρωτεύουσα της Αρκαδίας την Τρίπολη!

 


Το βράδυ διασκέδασαν και χόρεψαν σε παραλιακή ταβέρνα της Καλαμάτας,δίπλα στο πολυτελές ξενοδοχείο που διανυκτέρευσαν!!
΄Οπως πάντα δεν έλειψαν τα αστεία,τα ανέκδοτα και τα δίστιχα από την πρόεδρο του Δ.Σ. κα Μαρία Μπρη-Παπαμακαρίου που φρόντισε για την όλη διοργάνωση!

 


Χίλια Ευχαριστούμε για την φιλοξενία!!!

Σύλλογος Πυργούσων Αττικής "ΤΟ ΠΥΡΓΙ ΧΙΟΥ"

Ακολουθήστε μας