Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Δημήτρης Τσατσαμπάς: Σε κάθε πρωτοβουλία της διοίκησης Χαϊδαρίου, ο Σελέκος προβαίνει αμέσως σε καταγγελίες έως και απειλές εναντίον της !!

Κατηγορία: ΕΙΠΑΝ Δημοσιεύτηκε στις 06 Νοεμβρίου 2019


 

  • Οι καταγγελίες του κ Σελέκου εναντίον της νέας δημοτικής αρχής


Ο κ Σελέκος, όταν ήταν στην αντιπολίτευση του Δήμου αγωνιζόταν μεταξύ άλλων όπως δήλωνε, για καλύτερη ποιότητα ζωής των κατοίκων της πόλης μας.

Με εντολή των χαιδαριωτών πριν 5 χρόνια ανέλαβε τη διοίκηση του Δήμου, όμως σε ολόκληρο αυτό το διάστημα των πέντε χρόνων απέτυχε παταγωδώς σε όλους τους τομείς και ο Δήμος μας έφτασε στο χειρότερο του σημείο διοικητικά, λειτουργικά, περιβαλλοντικά, οικονομικά, αναπτυξιακά. 

Με εντολή των χαιδαριωτών πρόσφατα ο κ Σελέκος τοποθετήθηκε και πάλι στη θέση της αντιπολίτευσης, από όπου όμως, με το καλημέρα της νέας δημοτικής αρχής στη διοίκηση του Δήμου, σε κάθε πρωτοβουλία της, σε κάθε ενέργεια της, προβαίνει αμέσως σε καταγγελίες έως και απειλές εναντίον της !!

Σε αυτή του την απαράδεκτη και προκλητική τακτική μάλιστα, βρίσκει πρόθυμους υποστηριχτές στο δημοτικό συμβούλιο ορισμένους πολύ στενούς συνεργάτες του τ. δημάρχου κ.Μαραβέλια, που ήσαν βασικά στελέχη της περιβόητης δημαρχιακής περιόδου του. 

Μήπως τελικά όσο μεγαλύτερη είναι η αντίδραση του κ Σελέκου και των ετερόκλητων κομματικά συνεργατών του, τόσο καλύτερη είναι η άσκηση της διοίκησης του Δήμου από τον Βαγγελη Ντηνιακό;

Δημήτρης Τσατσαμπάς

Ακολουθήστε μας