Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Η «Νέα Πορεία για το Περιστέρι μας» εκφράζει την Αλληλεγγύη και τη στήριξη στο αναπηρικό κίνημα

Κατηγορία: ΕΙΠΑΝ Δημοσιεύτηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2019

Με αφορμή την Εθνική και Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με αναπηρία (ΑμεΑ) της 3ης Δεκεμβρίου, η Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για το Περιστέρι μας» με επικεφαλής τον Ιωάννη Καλαντώνη εκφράζει την Αλληλεγγύη και τη στήριξη στο αναπηρικό κίνημα και στον αγώνα των αναπήρων, των χρονίως πασχόντων και των οικογενειών τους για Δημόσια-Δωρεάν Υγεία-Πρόνοια, δουλειά και ζωή με δικαιώματα.

Η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (International Day of Persons with Disabilities) καθιερώθηκε το 1992 με απόφαση της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ και τιμάται κάθε χρόνο στις 3 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), περίπου το 15% του παγκόσμιου πληθυσμού (1 δισεκατομμύριο άνθρωποι περίπου, μεταξύ αυτών πάνω από 100 εκατομμύρια παιδιά) πάσχουν από κάποιας μορφής αναπηρία.

Είναι υποχρέωσή μας να συμβάλλουμε με κάθε δυνατό τρόπο, στη διεκδίκηση και στην κατοχύρωση του δικαιώματός τους για ισότητα, για βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, για ενθάρρυνση της συμμετοχής τους στην κοινωνική και πολιτική ζωή.

Ο επικεφαλής

Ιωάννης Καλαντώνης

Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου

Ακολουθήστε μας