Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Λεωτσάκος Ανδρέας, Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών: Ο πολιτισμός δεν μετριέται... Διασώζεται και διαδίδεται!!!

Κατηγορία: ΕΙΠΑΝ Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιανουαρίου 2020


 

  • Ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών Λεωτσάκου Ανδρέα Συνάντηση εργασίας με την αντιπεριφερειάρχη πολιτισμού Ελένη Δουνδουλάκη και τους αρμόδιους αντιδημάρχους του Δυτικού τομέα Αθηνών για τον σχεδιασμό, την πολιτιστική υποδομή, τις δράσεις, την ανάδειξη υλικής και άυλης κληρονομιάς, την προώθηση πολιτιστικής ταυτότητας σε διαδημοτικό και υπερτοπικό επίπεδο. Στην ατζέντα του Γιώργου Πατούλη ο πολιτισμός γράφεται με κεφαλαία!

Έχουμε πολλά να κάνουμε! Ο πολιτισμός ενώνει! 

Στην αυτοδιοίκηση ξέρουμε από ενωτικές διαδικασίες, συνέργειες και κοινούς αγώνες για την αναβάθμιση του τόπου μας! 

Η κα Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και συναγωνίστρια αφουγκράστηκε τα πολιτιστικά ζητήματα της περιοχής και κυρίως τις δυνατότητες της Δυτικής Αθήνας, ώστε να αποτελέσει έναν σπουδαίο πόλο πολιτισμού στην Αττική και να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της πολιτιστικής ατζέντας της Περιφέρειας. Την ευχαριστώ για την εποικοδομητική συνεργασία. Συνεχίζουμε!Ο Λεωτσάκος Ανδρέας, Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών κατάγεται από την Μάνη. Γεννήθηκε το 1979 και μεγάλωσε στην Αγία Βαρβάρα.
Ήταν Αντιδήμαρχος Αγίας Βαρβάρας και έχει διατελέσει από το 2006 όπου και εκλέγεται αντιπρόεδρος στον Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό, αντιπρόεδρος στην Δημοτική Επιχείρησης Ανάπτυξης και ως εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού & νεολαίας, υπήρξε μέλος της Δημαρχιακής, Σχολικής Επιτροπής και τώρα της οικονομικής επιτροπής.

Έχει διατελέσει μέλος του Περιβαλλοντικού Συνδέσμου Δήμων Αθήνας – Πειραιά (ΠΕ.ΣΥ.Δ.Α.Π) καθώς και Πρόεδρος της επιτροπής έλεγχου και παρακολούθησης του Διαδημοτικού Κέντρου Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων (ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ.).

Έχει εργαστεί στην Ελληνική Διαδημοτική Εταιρεία Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (Ε.Δ.Ε.Χ.Υ Α.Ε) και έχει δραστηριοποιηθεί στον οικονομικό εκσυγχρονισμό της τοπικής αυτοδιοίκησης. Έχει εργαστεί στο Ινστιτούτο Νεολαίας ως σύμβουλος επιχειρηματικότητας στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Θυρίδες Νεανικής Επιχειρηματικότητας», το οποίο συμβάλλει στην ενημέρωση των εν δυνάμει επιχειρηματιών και στην στήριξη των νέων επιχειρήσεων.

Έχει εργαστεί ως σύμβουλος σε Δήμο για την κατάθεση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Είναι απόφοιτος του τμήματος της Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας και έχει συμμετάσχει σε ημερίδες και συνέδρια που αφορούν στην επιχειρηματικότητα, στην υγεία και στην πράσινη ανάπτυξη. Έχει καταθέσει πρόταση να είναι υποψήφιος διδάκτωρ με θέμα την κοινωνική πολιτική και τον Καλλικράτη.

Ακολουθήστε μας