Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Κρίτων Αρσένης: Μας βάζουν να πληρώνουμε από την τσέπη μας το πογκρόμ ενάντια στις αλεπούδες.

Κατηγορία: ΕΙΠΑΝ Δημοσιεύτηκε στις 03 Δεκεμβρίου 2022

"Μας βάζουν να πληρώνουμε από την τσέπη μας το πογκρόμ ενάντια στις αλεπούδες. 50 ευρώ το κεφάλι πληρώνουμε με δικαιολογία την αντιμετώπιση της λύσσας. Και ας μην έχουμε κανένα κρούσμα λύσσας εδώ και σχεδόν 9 χρόνια.

 

Αυτό το χρυσοπληρωμένο από εμάς, ερήμην μας, πογκρόμ γίνεται στην έναρξη της αναπαραγωγικής περιόδου της αλεπούς.Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι μπορεί να οδηγήσει στην εξαφάνισή της.Για όλα τα παραπάνω κάλεσα τον Υπουργό στη Βουλή ώστε να μας προσκομίσει τα επιστημονικά δεδομένα που τον οδήγησαν σε μια τέτοια απόφαση αλλά και να μας απαντήσει αν γνωρίσει τις πολύ αρνητικές επιπτώσεις και στον άνθρωπο όταν υπάρχει αυθαίρετη παρέμβαση στην τροφική αλυσίδα της άγριας ζωής. https://bit.ly/3UlV6MN
  Στείλτε μου τις δικές σας καταγγελίες & ερωτήματα και δείτε τη συζήτηση ζωντανά, την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στις 3μμ: https://parltv.live.grnet.gr/webtv ή αμέσως μετά στο κανάλι μου στο youtube: https://bit.ly/2RHVOtxΦωτογραφία: Brittany Crossman (υποψήφια για τον διαγωνισμό Wildlife Photographer of the Year ανάμεσα σε 25 φωτογραφίες από 38.575 συμμετοχές)Πηγή: Καθημερινή - https://bit.ly/3ugagsz   Κρίτων Αρσένηςβουλευτής του ΜέΡΑ25 "

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας