Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Επίκαιρη Ερώτηση για την απαράδεκτη κατάσταση στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο

Κατηγορία: ΕΙΠΑΝ Δημοσιεύτηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 2017


Παρέμβαση στη Βουλή για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο, όπου η προσωρινή διοίκηση προκλητικά και παράνομα 

 


απολύει προπονητές, κλείνει τμήματα και επιδίδεται σε τραμπουκισμούς ενάντια σε γονείς που δικαιολογημένα διαμαρτύρονται, έκανε το ΚΚΕ με Επίκαιρη Ερώτηση που κατέθεσε προς την υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού ο βουλευτής του Κόμματος Θανάσης Παφίλης.


Αναλυτικά η Επίκαιρη Ερώτηση έχει ως εξής:


«Σύμφωνα με καταγγελίες γονέων και προπονητών η προσωρινή διοίκηση του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου έχει προβεί σε παράνομες απολύσεις προπονητών που εργάζονται χρόνια στο Σύλλογο ασκώντας και τραμπούκικη επίθεση σε γονείς των παιδιών που δικαιολογημένα διαμαρτύρονται. Με προκλητικό τρόπο και με το έτσι θέλω διώχνουν προπονητές, γονείς ακόμα και μικρά παιδιά που γυμνάζονται στο Σύλλογο γιατί δεν είναι της αρεσκείας τους.

Προβαίνουν σε ρατσιστικές επιθέσεις ενάντια σε παιδιά άλλων χωρών. Κλείνουν τμήματα που λειτουργούσαν χρόνια στο Πανελλήνιο και απασχολούσαν εκατοντάδες παιδιά. Σφραγίζουν πόρτες, τοποθετούν κάμερες και απαγορεύουν την είσοδο σε αθλητές και προπονητές. Έφτασαν σε σημείο να προπηλακίσουν γονείς πρωτοστατώντας μέλη της προσωρινής διοίκησης. Υπενθυμίζουμε ότι η μόνη αρμοδιότητα που έχει η προσωρινή διοίκηση είναι να εκπροσωπήσει το Σύλλογο σε δικαστικές υποθέσεις και να διεξάγει εκλογές. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να προβεί σε κάποια άλλη ενέργεια πόσο μάλλον να απολύει εργαζόμενους.Ερωτάται η κ. υπουργός τι μέτρα θα πάρει ώστε:

- Να επιστρέψουν οι εργαζόμενοι - προπονητές στη δουλειά τους.

- Να προστατευθούν οι γονείς οι προπονητές και τα παιδιά από τις επιθέσεις της προσωρινής διοίκησης.

- Να εξασφαλιστεί η πρόσβαση και το δικαίωμα στην άθληση για όλα τα παιδιά».902.gr

Ακολουθήστε μας