Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Μέτρα για τη στήριξη των φοιτητών και των νέων επιστημόνων, εξήγγειλε ο Δήμαρχος Φυλής [BINTEO]

Κατηγορία: ΕΙΠΑΝ Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιανουαρίου 2018


Σειρά μέτρων για τη στήριξη των φοιτητών που σπουδάζουν μακριά από τα σπίτια τους, καθώς και 


των νέων επιστημόνων εξήγγειλε κατά τη διάρκεια της βράβευσης των επιτυχόντων του ακαδημαϊκού έτους 2018-2018, το βράδυ της Πέμπτης, 4 Ιανουαρίου 2017, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.

«Η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Νίκος Χατζητρακόσιας, σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου και τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Αντωνόπουλο, θα στέλνουν κάθε μήνα στους φοιτητές ένα δέμα με τα είδη διαβίωσης» δήλωσε.

«Θα παρακαλέσω πολύ όλους τους φοιτητές που σπουδάζουν στην επαρχία, να δώσουν, άμεσα, τα δικαιολογητικά και τη διεύθυνσή τους, ώστε κάθε μήνα, με το νέο προϋπολογισμό, να βρίσκεται στην πόρτα τους ένα μεγάλο πακέτο με τα είδη διαβίωσης. Ο Δήμος Φυλής θα είναι κοντά σας και αυτό θα γίνει για όλους τους φοιτητές μας που σπουδάζουν εκτός Αθηνών» τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στη στήριξη των νέων επιστημόνων εξήγγειλε τις θερμοκοιτίδες των νέων επιστημόνων. «Ήδη έχουμε εντοπίσει τα κτίρια, ώστε οι νέοι επιστήμονες να έχουν το δικό τους χώρο, τη δική τους λογιστική υποστήριξη, τη δική τους νομική υποστήριξη», πρόσθεσε.

ΒΙΝΤΕΟ : ΕΔΩ

Ο Δήμαρχος εξέφρασε συγχαρητήρια στους γονείς και στους καθηγητές και ευχές για πολλά πτυχία και μεταπτυχιακά, αλλά και για συναρπαστική φοιτητική ζωή στους νέους φοιτητές.

Ωστόσο δεν παρέλειψε να νουθετήσει τους νέους και τις νέες επισημαίνοντας ότι δεν πρέπει να ξεχάσουν το Δήμο τους.

«Οι σπουδές σας να είναι δύσκολες αλλά και ευχάριστες. Θέλω να σας παρακαλέσω, τελειώνοντας τις σπουδές σας, που πρέπει να γίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα, να μην ξεχάσετε αυτή την πόλη. Αυτό το μέρος από το οποίο ξεκινήσατε και εσείς και εμείς. Και αυτή η πόλη σας περιμένει να προσφέρετε τις δικές σας επιστημονικές γνώσεις» κατέληξε ο Δήμαρχος Φυλής.

Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας