Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Θανάσης Κουρλαμπάς: ένας ηθοποιός που δεν θα ήθελες να έχεις αντίπαλο στο αμερικάνικο μπιλιάρδο

Κατηγορία: ΕΙΠΑΝ Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιανουαρίου 2019


Πρωταγωνιστεί σε δύο θεατρικές παραστάσεις, συνεχίζει να λατρεύει τον Γούντι Άλλεν και να νοσταλγεί τα παιδικά του χρόνια στην Καλαμάτα, ενώ αρνείται να ανοίξει λογαριασμό στα social media.

ΜΟΥΣΙΚΗ: Βαθιά και χρόνια κολλημένος με την ροκ μουσική και μάλιστα με την λεγόμενη κλασικη ροκ! Deep Purple, Led Zeppelin, Pink Floyd, αγαπημένοι Βeatles. Ανάλογα τη διάθεση θα ακούσω τους υπέροχους Nat King Cole, Blue Oyster Cult, John Campbell και ελληνική σκηνή. Θα υπάρξουν περίοδοι που η ζωή μου τρέχει τόσο που η μουσική θα με ακολουθήσει στα κλεφτά και άλλες που θα ακούω συνέχεια.

ΒΙΒΛΙΑ:  Διαβάζω τα πάντα χωρίς εμμονές. Προτιμώ τα κλασικά αναγνώσματα και ποίηση. Άλλες στιγμές θα προτιμήσω επιστημονικά άρθρα και άλλες βιβλία για ιστορικά πρόσωπα. Μου αρέσει πολύ η βιβλιογραφία γύρω από το ιστορικό πρόσωπο του Ιησού. Ένα βιβλίο που με ενθουσίασε είναι Ο άνθρωπος που έγινε θεός του Gerald Messadié.

ΤΑΙΝΙΕΣ:  Είμαι λάτρης του Γούντι Άλεν. Ειδικά οι παλιές του μου αρέσουν πολύ . Βάζω πολύ συχνά να δω τις «Μέρες ραδιοφώνου», όπως επίσης τα απάντα του Πίτερ Σέλερς, Monty Python αλλά και τις χρυσές κωμωδίες του Λογοθετίδη. 

ΙΝΤΕΡΝΕΤ: Πονεμένη ιστορία. Μεγάλη απόσταση αυτή που μας χωρίζει! Θα ψάξω κάτι που θα χρειαστώ, θα ενημερωθώ τόσο όσο και θα αλληλογραφήσω πολύ λίγο. Δεν έχω καν προφίλ σε social media. Θα έλεγα πως το χρησιμοποιώ μάλλον επειδή με «αναγκάζουν» οι συνθήκες.

ΣΠΟΡ: Αθλητικός τύπος όχι, δεν υπήρξα ποτέ. Δεν θα με βρει κανείς στα γυμναστήρια. Θα απολαύσω μια μεγάλη βόλτα στον Υμηττό και αρκετό κολύμπι αλλά στο μόνο σπορ που θα τολμήσω να πω πως είμαι υπολογίσιμος αντίπαλος είναι το αμερικανικό μπιλιάρδο.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Ελάχιστη έως μηδενική. Πάλι θα επικαλεστώ τους ελάχιστους χρόνους μου. Κάποτε έβλεπα ειδήσεις. Το σταμάτησα. Δεν είμαι καν φίλαθλος για να παρακολουθήσω κάποιο σπορ. Θα δω τις δουλειές μου για να ξέρω το αποτέλεσμα μου, θα δω μια καλή ταινία, θα δω ένα παιδικό πρόγραμμα συντρόφια με τα παΐδια μου.

ΤΑΞΙΔΙ: Ονειρεύομαι τόσους πολλούς προορισμούς. Αλλά η ζωή, το θέατρο και οι δουλείες, περιοδείες καλοκαιρινές, οικογένεια, τόσα και τόσα -υπέροχα μεν- που δεν σου αφήνουν τους χρόνους που θα ήθελες. Θυμάμαι όμως ωραία ταξίδια με την οικογένεια μου στην Ολυμπία, την Εύβοια, την Πελοπόννησο!

ΓΕΙΤΟΝΙΑ: Νοσταλγία για την παιδική και εφηβική μου ζωή στην Καλαμάτα. Εκεί που δέθηκα με τους φίλους που έγιναν πια αδέλφια. Εκεί που εγώ ο ίδιος έγινα ότι έγινα και ένιωσα όλα αυτά που ένιωσα. Συναίσθημα και πραγματική ξεγνοιασιά!

πηγή popaganda.grΑναρτήθηκε από 

Ακολουθήστε μας