Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Nτοκιμαντέρ SUDAMÉRICA/ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, προβολές τα Σάββατα 28/9, 5/10 και 12/10, 6 μ.μ

Κατηγορία: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Δημοσιεύτηκε στις 03 Οκτωβρίου 2019


 

 

Aγαπητοί φίλοι,
θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε πως το ντοκιμαντέρ SUDAMÉRICA - Τα Χίλια Χρώματα της Ζωής της Δήμητρας Ζήρου, θα προβάλλεται για άλλα τρία Σάββατα στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος: 28/9, 5/10 και 12/10 (6 μ.μ.). Το ντοκιμαντέρ είναι εμπνευσμένο από ένα οδοιπορικό 17.135 χμ. της Ελληνικής ΜΚΟ Green Project,  από την Κολομβία έως τη Γη του Πυρός. Το οδοιπορικό αυτό ανακηρύχθηκε One Success Story 2014 από την Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO, η οποία το έχει θέσει υπό την αιγίδα της.

Το ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους SUDAMÉRICA - Τα Χίλια Χρώματα της Ζωής της Δήμητρας Ζήρου, το οποίο πριν λίγο καιρό βραβεύτηκε στο φεστιβάλ της Βαρκελώνης 2019 με το ειδικό βραβείο El Rey: El Espíritu de España, θα προβάλλεται στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος τα τρία επόμενα Σάββατα:

*Σάββατο 28/9 - παρουσία των συντελεστών

*Σάββατο 5/10 - μεσυναυλία του λατινοαμερικάνικου γκρούπ MarthaMoroleónyLosdelSur στο τέλος της προβολής

*Σάββατο 12/10 - παρουσία των συντελεστών.Θα ακολουθήσει συζήτηση Παράλληλα, στην Ταινιοθήκη, φιλοξενείται έκθεση φωτογραφίας από τα γυρίσματα του οδοιπορικού στη Νότια Αμερική.

ΣΥΝΟΨΗ

Ένα ντοκιμαντέρ εμπνευσμένο από ένα οδοιπορικό 17.135 χμ. της Ελληνικής ΜΚΟ Green Project,  από την Κολομβία έως τη Γη του Πυρός. Από τις φυτείες του καφέ της Κολομβίας, στην Εκουαδοριανή Αμαζονία όπου η Chevron, πρώην Texaco, έχει προκαλέσει τεράστια οικολογική καταστροφή, από τα υψίπεδα του Περού και της Βολιβίας, στο Παντανάλ της Βραζιλίας, τον μεγαλύτερο υγροβιότοπο στον πλανήτη, και από τα λασπωμένα νερά του Ρίο ντε λα Πλάτα, στις αλπικές λίμνες και τα παγόβουνα της νότιας Χιλής, για να καταλήξει στις αποικίες των θαλάσσιων λεόντωνκαι των κορμοράνων στην Ουσουάια στη Γη του Πυρός, και ακόμη πιο μακριά, στη νοτιότερη άκρη, εκεί που ο Ατλαντικός και ο Ειρηνικός Ωκεανός ενώνουν τα νερά τους. Το οδοιπορικό αυτό ανακηρύχθηκε One Success Story 2014 από την Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO, η οποία το έχει θέσει υπό την αιγίδα της.
 
Αν επιθυμείτε να γράψετε κριτική για την ταινία ή θέλετε περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ απευθυνθείτε στην σκηνοθέτρια Δήμητρα Ζήρου:
Δήμητρα Ζήρου Σκηνοθέτις  Καθ. Φωτογραφίας T +30 210 246 3070 Κ +30 6944 558 488 

Από Αφροδίτη Καλαμάκη 

Πηγή:  www.pressoffice.gr

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας