Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ο Ανδρόνικος στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Περιστερίου

Κατηγορία: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Δημοσιεύτηκε στις 12 Δεκεμβρίου 2017Ο Δήμος Περιστερίου έχει φορέσει το γιορτινό του χαμόγελο και σε πείσμα των καιρών μετατρέπει τις γιορτές των Χριστουγέννων

και της Πρωτοχρονιάς σε ημέρες χαράς και αισιοδοξίας. Μικροί και μεγάλοι από τις 8 Δεκεμβρίου 2017 μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2018 μπορούν να διασκεδάσουν στις εορταστικές δράσεις και εκδηλώσεις που οργανώνει ο δήμος!


Από τις 11 το πρωί μέχρι τις 10:00 το βράδυ η Πλατεία Δημαρχείου μετατρέπεται σε ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο χωριό,  με  Carousel,  Λούνα Παρκ,  γιορτινά τρενάκια  ανιματέρ, θεατρικές παραστάσεις και μουσικά δρώμενα .

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων αυτών την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στις 18.30 το απόγευμα θα εμφανιστεί ο νέος, ανερχόμενος  ερμηνευτής  Ανδρόνικος, όπου  μαζί με την μπάντα του  θα ερμηνεύσει κομμάτια από το προσωπικό του άλμπουμ ΕΝΑ  αλλά και αγαπημένα τραγούδια της ελληνικής και ξένης μουσικής σκηνής,  διασκευασμένα πολύ ιδιαίτερα.
 Απρόσμενες ‘’σουινγκάτες’’ διασκευές γεμάτες ενέργεια, έντεχνα ελληνικά τραγούδια ‘’πειραγμένα’’ αλλά και ερωτικές μπαλάντες αλληλοδιαπλέκονται,  αλλάζουν, μοιράζονται με τους ακροατές και δημιουργούν  τις καλύτερες προυποθέσεις για μια παρείστικη , εορταστική και χορευτική ατμόσφαιρα. 

 

Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας