Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Nέο τραγούδι: Soul Destiny feat Γιάννης Λεκόπουλος ''Χαμένα Πρόσωπα''

Κατηγορία: ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ Δημοσιεύτηκε στις 17 Απριλίου 2015


Soul Destiny feat Γιάννης Λεκόπουλος ''Χαμένα Πρόσωπα''
Η FM Records παρουσιάζει τους Soul Destiny melodramatic hip hop να συναντάνε σε μια μοναδική συνεργασία τον Γιάννη Λεκόπουλο και την Αρετή Κοκκίνου.


Το τραγούδι "Χαμένα Πρόσωπα'' των Soul destiny σε συμμετοχή Γιάννη Λεκόπουλου, περιλαμβάνεται στο δίσκο με τίτλο "Σε αυτή τη γη που η σιωπή δακρύζει" που θα κυκλοφορήσει στα δισκοπωλεία από την FM Records Label. Στο δίσκο συμμετέχουν οι Πόπη Αστεριάδη, Σοφία Παπάζογλου, Γιώργος Σταυρακάκης, Γιάννης Λεκόπουλος, Νόνα Βουδούρη, Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, Αρετή Κοκκίνου, Καλλιόπη Βασιλείου, Dtaeys, Johnnie Disowned (Ρυθμοδότες), Pol, Rolb, Χάρης Παπανικολάου.
The Soul Destiny Links.
https://www.facebook.com/SoulDestinyM...
http://www.myspace.com/souldestinymusic
http://www.fmrecords.net/
https://open.spotify.com/user/fmrecor...

ΣΤΊΧΟΙ:
Πως να σιγήσω τις κραυγές /αυτού του μάταιου κόσμου
μες στις σιωπές υπάρχουνε λυγμοί δικοί σου φως μου/
Χρόνια που πέρασαν Βαριά τα φυλλαξα για σένα/
Μέρες που σκόρπισαν παντού δεν έζησαν για μένα/

Ρεφρέν 
Μοιάζουν χαμένα/πρόσωπα/
Που γιναν Ένα/με την θλιμμένη μας φύση
Μαζί δεν είδαμε ποτέ ανατολή και δύση/

2 κουπλε
Πως να ξεχάσω τις ερημιές/αυτού του άδειου κόσμου/
Μες στις σκιές ζούνε ζωές/ Λίγες ακόμα δωσμου/
Στο φως ανάσες άφησε/ η πένα λιγοψυχιά μου/
Σου έδωσα θάλασσες και τα βουνά
/με την ευχή για την καρδιά μου/

Βιογραφικό SOUL DESTINY
Οι SOUL DESTINY είναι ένα μελοδραματικό Hip-Hop συγκρότημα στην Ελλάδα και ιδρύθηκε στις αρχές του 2000 με μέλη από άλλα γκρουπ. Από το 2014, το σχήμα αποτελείται από 3 μέλη, τον Παναγιώτη Πούλιο, τον Ιωσήφ Λιάκο (SFS) και τον Πάνο Διαμαντή (ΒLEM). Ιδιαιτερότητα τους είναι να χρησιμοποιούν τη μελοδραματική ποίηση μαζί με παραδοσιακά όργανα και τη συνοδεία του ρυθμού της χιπ -χοπ μουσικής. Eκδότες της μουσικής εφημερίδας ΗΧΟΡΑΜΑ που βγαίνει στον νομό Βοιωτίας, παρουσιάζουν εδώ και 14 χρόνια τη Hip-Hop ραδιοφωνική εκπομπή «ΠΥΡΙΝΑ ΛΟΓΙΑ» στο RADIO ΘΗΒΑ 97,5. Έκαναν παραγωγή στη συλλογή «97.5 frequences» και στη συλλογή «13» από το Ράδιο Θήβα,, γράφουν σε τοπικές εφημερίδες και ετοιμάζουν βιβλίο για το ελληνικό χιπ-χοπ με τίτλο «Απέραντες Μνήμες» που σύντομα θα κυκλοφορήσει από τη Βοιωτική Εκδοτική Α.Ε. Επίσης κυκλοφόρησαν τον Ιούλιο του 2013 το EP «Αλισάχνη»’ με συμμετοχές γνωστών καλλιτεχνών, κυρίως από τον χώρο του έντεχνου τραγουδιού, όπου συμμετέχουν η Καλλιόπη Βασιλείου και η Αρετή Κοκκίνου. Το Νέο Κύμα παίζει τον ρόλο του στο project, αφού συμμετέχουν ονόματα όπως η μοναδική Πόπη Αστεριάδη. Το πλήρες άλμπουμ τους κυκλοφορεί τέλη Mαρτίου του 2015, με τίτλο «Σε Αυτή τη Γη που η Σιωπή Δακρύζει».

Αναρτήθηκε από

Ακολουθήστε μας