Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Οι μαθητές έχουν ανάγκη από δημοτική αρχή συμπαραστάτη στους αγώνες τους και όχι από δήμαρχο αστυνόμο επισημαίνει η Λαϊκή Συσπείρωση Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Κατηγορία: ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ Δημοσιεύτηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2020

 

Η Λαϊκή Συσπείρωση Αγίων Αναργύρων-Καματερού δημοσιοποίησε τα ακόλουθα:

 

Με έγγραφο του στις 17/9 με αριθμό πρωτοκόλλου 112 ο Δήμαρχος Στ. Τσίρμπας, μέλος της ΝΔ,  που απευθύνεται στο Διευθυντή του 1ου Λυκείου και κοινοποιείται στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων-Καματερού και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ζητάει «να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να ξαναλειτουργήσει το σχολείο». Μάλιστα χαρακτηρίζει τους μαθητές που διεκδικούν ουσιαστικά μέτρα προστασίας της υγείας τους ως «ομάδα μαθητών που αρνούνται τη χρήση μάσκας».

 

Η στάση του δημάρχου κατά την κινητοποίηση μαθητών και γονιών από σχολεία της περιοχής στο Δημαρχείο την Τρίτη 22/9 είναι φυσική συνέχεια της επιστολής του.  «Υποδέχτηκε» τους μαθητές και τους γονείς, που όλοι τους φορούσαν μάσκες, με ψέματα και ύβρεις. Αρνήθηκε ότι στο έγγραφο του γίνεται αναφορά σε μαθητές!  Χαρακτήρισε πρόεδρο συλλόγου γονέων «αληταρά» και στην προσπάθεια να δικαιολογηθεί είπε ότι πέρασε το γονιό για καθηγητή!!! 

 

Η στάση της δημοτικής αρχής και του δημάρχου προσωπικά δεν μας εκπλήσσει. Στον έναν χρόνο που ασκούν διοίκηση έχουν δώσει ουκ ολίγα δείγματα γραφής για το πώς αντιλαμβάνονται την εργατική-λαϊκή κινητοποίηση: βγάζουν σπυριά όταν έχουν μπροστά τους εργαζόμενους, μαθητές και καθένα και καθεμία που αγωνίζεται και διεκδικεί. Και  φυσικά είναι λαμπάδα αναμμένη στον πρωθυπουργό  και στην κυβέρνηση συνολικά.  «Πετάει ο γαϊδαρος; Πετάει».  Άραγε θα πάρει θέσει η ΝΔ για τη συμπεριφορά του δημάρχου; Εκτός εάν δεν εντοπίζει κάποιο πρόβλημα…

 

Απέναντι σε αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση κάθε δημοτικός σύμβουλος οφείλει να πάρει θέση. Ζητάμε να συγκληθεί έκτακτα το δημοτικό συμβούλιο.

 

Ακολουθήστε μας