Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Βράβευση των επιτυχόντων μαθητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση από τον Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων Καματερού Σταύρο Τσίρμπα

Κατηγορία: ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ Δημοσιεύτηκε στις 30 Δεκεμβρίου 2022

 

 

 

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η βράβευση των επιτυχόντων μαθητών του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Μαρία Έλενα» από τον Δήμαρχο της πόλης Σταύρο Τσίρμπα. Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού κ. Τσίρμπας συνεχάρη τα παιδιά, το αύριο της πόλης για την επιτυχία τους σε Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στη χώρα.


Ο κ. Τσίρμπας απένειμε τιμητικούς επαίνους και βραβεία στους μαθητές του 2022 που κατόρθωσαν να εισαχθούν στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας και τους συνεχάρη για την επιτυχία τους.


Η συμμετοχή ήταν πρωτοφανής στη βράβευση από όλα τα Λύκεια των Αγίων Αναργύρων και του Καματερού.


Ο Δήμαρχος τίμησε τους μαθητές για την επιτυχία τους λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είστε μια δυνατή, μία πολύ όμορφη γενιά. Εμείς, σας καμαρώνουμε ήδη. Αν κάτι ζητάμε από εσάς, είναι να μας ξεπεράσετε. Αυτή θα είναι και η δική μας δικαίωση. Να μας ξεπεράσετε και να κάνετε αυτόν τον κόσμο καλύτερο από ό,τι τον βρήκατε. Με τους τιμητικούς επαίνους που σήμερα σας απονέμω θέλω συμβολικά να σας συγχαρώ για την προσπάθειά σας και να σας ευχηθώ καλή τύχη για τον επόμενο κύκλο που μπαίνετε, τον Πανεπιστημιακό».

-Όσοι μαθητές δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στην εκδήλωση μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά με το  Γραφείο Δημάρχου  από Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες 10.00-16.00 στο 2132023655 και  2132023602 ώστε να έρθουν να παραλάβουν το βραβείο και τον έπαινό τους από το χώρο του νέου Δημαρχείου στους Αγίους Αναργύρους από την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας