Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΡΜΟΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ MANTOUX ΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Κατηγορία: ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ Δημοσιεύτηκε στις 08 Δεκεμβρίου 2017


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017 το Πρόγραμμα Δερμοαντίδρασης mantoux στους μαθητές των Νηπιαγωγείων του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού.Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε στο πλαίσιο συνεργασίας του Γραφείου Αγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου μας με την Τοπική Μονάδα Υγεία του ΠΕΔΥ Αγίων Αναργύρων, από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό (Παιδίατρο, Επισκέπτριες υγείας και νοσηλεύτρια).


Ειδικότερα η δράση πραγματοποιήθηκε συνολικά σε 16 Νηπιαγωγεία,(8 Νηπιαγωγεία στη δημοτική κοινότητα Αγίων Αναργύρων και 8 Νηπιαγωγεία στη δημοτική κοινότητα Καματερού). Η δερμοαντίδραση mantoux διενεργήθηκε συνολικά σε 133 μαθητές.


Η επιτυχία του εν λόγο προγράμματος, που αγκαλιάστηκε τόσο από τους εκπαιδευτικούς όσο και από τους γονείς, βασίστηκε στην άριστη συνεργασία και διασύνδεση των δημόσιων υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας σε τοπικό επίπεδο, της Τοπικής Μονάδας Υγείας του ΠΕΔΥ Αγίων Αναργύρων και του Γραφείου Αγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού.

Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας