Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Τραγωδία στους Αγ. Αναργύρους: Του πήραν το παιδί και τρελάθηκε, λέει η μητέρα

Κατηγορία: ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ Δημοσιεύτηκε στις 30 Δεκεμβρίου 2017«Είμαι μία πικραμένη μάνα», δήλωσε στον ΑΝΤ1 η μητέρα του 47χρονου αστυνομικού, Χρήστου Ζαπαντιώτη, ο οποίος σκότωσε την γυναίκα του, την κόρη του και την πεθερά του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στην ζωή του.

«Δεν μου είπε τίποτα ούτε που ξέρω εγώ, δεν ξέρω εγώ από ό,τι κατάλαβα ήταν καλά», είπε ακόμη η κα. Ευτυχία, η οποία είχε μιλήσει πριν από λίγες μέρες αποκλειστικά στο enikos.gr.

H μητέρα του δολοφόνου των Αγίων Αναργύρων αναφέρθηκε και στις συχνές τηλεφωνικές επαφές που είχε με τη σύζυγό του γιου της, αλλά και την εγγονή της.


«Μιλούσαμε, πως δεν μιλούσαμε, μου έδινε και τη γυναίκα του στο τηλέφωνο και την άκουγα», είπε και αναφερόμενη στο αν ο γιος ήθελε να πάρει διαζύγιο από τη γυναίκα του απάντησε: «Δεν ξέρω. Δεν το έμαθα αν ήθελαν να χωρίσουν».

Η κα. Ευτυχία δεν μπορεί ακόμα να βρει τον λόγο που ο γιος της έφθασε σε αυτό το σημείο δηλώνοντας πως ο αστυνομικός δεν έφταιγε.

«Ο γιος μου δεν έφταιγε, τον έκαναν και αποτρελάθηκε, του πήραν και το παιδί του», υποστήριξε και πρόσθεσε: «Το παιδί του, όμως, το αγαπούσε τόσο που δεν μπορούσε να κάνει μία ώρα μοναχός του».


http://www.dailymotion.com/video/x6ceeb4


Το άρθρο Τραγωδία στους Αγ. Αναργύρους: Του πήραν το παιδί και τρελάθηκε, λέει η μητέρα (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας