Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά Αγίων Αναργύρων Καματερού

Κατηγορία: ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιανουαρίου 2018


Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα γεμάτη παιδικά χαμογέλα, αγάπη, συναισθήματα, δώρα και πολλές εκπλήξεις πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού “Μαρία Έλενα” η καθιερωμένη εκδήλωση της Κοινωνικής Υπηρεσίας αφιερωμένη στα παιδιά Αγίων Αναργύρων Καματερού.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Παντελιά Νίκο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε από τη Θεατρική Ομάδα ΄΄Μορφές Έκφρασης΄΄ η θεατρική παράσταση ΄΄Οι απίστευτες περιπέτειες του κυρίου Πικ΄΄, ένα θαυμαστό ταξίδι στους πλανήτες των συναισθημάτων.

Η παράσταση ήταν μια παροχή προς τους δικαιούχους του Προγράμματος “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής 2014-2020”του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας.

Σε όλα τα παιδιά δόθηκαν εισιτήρια για θεατρικές παραστάσεις και μοιράστηκαν δώρα από τον Άγιο Βασίλη. Εξαιρετικά σημαντική ήταν η παρουσία των παιδιών από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού ττ. Ανάκασσας καθώς και του Σώματος Προσκόπων Π.Υ.Β.Α.(Αγίων Αναργύρων – Καματερού), συμβάλλοντας έτσι στη δημιουργία μίας αλυσίδας έμπρακτης προσφοράς και εθελοντισμού στην πόλη μας.

Ευχαριστούμε θερμά το βιβλιοπωλείο Δίεδρο και την κα Γιαννακοπούλου Αναστασία που ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερη προθυμία στο κάλεσμά μας και προσέφεραν βιβλία και παιχνίδια.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τα θέατρα “Το Τρένο στο Ρούφ”, ‘Φούρνος’, “από Μηχανής Θέατρο”, Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος’, Αλκμήνη, Πρόβα, Χώρος Τέχνης Ασωμάτων και το Εργαστήρι Μαιρηβή για την χορήγηση προσκλήσεων για τις παραστάσεις τους.

Γι ακόμα μια φορά ο εθελοντισμός και το συναίσθημα της προσφοράς κρίθηκαν ανεκτίμητες αξίες και είχαν θετική επίδραση στις καρδιές όλων.

Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας