Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Παρουσίαση του βιβλίου - Ξέρεις ποιος είμαι εγώ; - έγινε στο Κέντρο Εικαστικών Τεχνών, του Δήμου Αγίας Βαρβάρας με διοργανωτές τον Δήμο και τον εκδοτικό οίκο

Κατηγορία: ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Δημοσιεύτηκε στις 22 Ιανουαρίου 2020
Μία όμορφη βραδιά επιφύλασσε η παρουσίαση του βιβλίου της κ. Ρεβέκκας Κοτσαρίδου, «Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;», το οποίο κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΑΡΜΟΣ.

Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε στο Κέντρο Εικαστικών Τεχνών, του Δήμου Αγίας Βαρβάρας με διοργανωτές τον Δήμο και τον εκδοτικό οίκο.

 
Στην παρέμβασή του ο Δήμαρχος κ. Λάμπρος Μίχος εξήρε το έργο της συγγραφέως, χαρακτηρίζοντας εξαιρετικό το βιβλίο της και ταυτοχρόνως, ανήγγειλε την λειτουργία του τμήματος συντήρησης έργων τέχνης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στον χώρο του Κέντρου, γεγονός το οποίο δίνει την δυνατότητα επιπρόσθετης αξιοποίησης των κτηριακών εγκαταστάσεων και παραλλήλως φέρνει στην πόλη έναν μεγάλο αριθμό νέων ανθρώπων.

Για το βιβλίο και την συγγραφέα μίλησαν οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Νίκος Βουρλιώτης και Δημήτρης Σωτηρόπουλος και τον συντονισμό είχε η εκπαιδευτικός κ. Αργυρώ Χατζηπαναγιώτου.


Νεοελληνική πεζογραφία - Μυθιστόρημα 

Στο χωριό του Παγωτού, στην αγαπημένη γενέτειρα του Τολτό, η φράση που ακούς πιο συχνά στο δρόμο είναι: "Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;"  Οι κάτοικοι αυτού του χωριού είναι άνθρωποι της τελευταίας στιγμής.  Αποκαλούν τον καλό μαθητή φύτουλα και σπασίκλα. Ενώ τα σπίτια τους είναι καθαρά, πετάνε σκουπίδια στους δημόσιους χώρους.  Οδηγούν νευρικά και τσακώνονται συχνά. Ένας άνθρωπος βασανίζεται σ' όλη του τη ζωή από μια τραυματική εμπειρία του παρελθόντος, ή ακόμη και από μια διαστρεβλωμένη αντίληψη της ζωής με την οποία γαλουχήθηκε.  Μπορεί να συμβεί το ίδιο σ' ένα σύνολο ανθρώπων; Σ' ένα χωριό ή μια χώρα; Σαν μια ταινία με γνωστό τέλος που παίζει από την αρχή ξανά και ξανά;

Ακολουθήστε μας