Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Μιχάλης Γιάγκας: Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στη συλλογή των απορριμμάτων του νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα»

Κατηγορία: ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαρτίου 2020Ο Μιχάλης Γ. Γιάγκας, Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής συνδυασμού «Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με τη λειτουργία μιας πτέρυγας του Νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα», ως χώρος νοσηλείας των πασχόντων από τον κορονοϊό και τη συλλογή των απορριμμάτων του νοσοκομείου:


Πρόσθετες υποχρεώσεις στον Δήμο μας δημιουργεί η λειτουργία μιας πτέρυγας του Νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα», ως χώρος νοσηλείας των πασχόντων από τον κορονοϊό.

Απαιτείται τώρα ιδιαίτερη προσοχή στη συλλογή των απορριμμάτων του νοσοκομείου και ο Δήμος οφείλει να λάβει πρόσθετα μέτρα προστασίας για τους εργαζόμενους στην καθαριότητα.


Για την αποφυγή του κινδύνου να συνυπάρχουν απορρίμματα και ιατρικά απόβλητα, πρέπει οι αρμόδιοι να δώσουν σαφείς και αυστηρές οδηγίες και οι εργαζόμενοι να τηρήσουν κατά γράμμα τους κανόνες που προβλέπονται για την περίπτωση αυτή.

Επίσης, τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά, δεν θα πρέπει στο χώρο της ΒΙΟΧΡΩΜ, να εναποτίθενται, έστω προσωρινά, μέχρι τη μεταφόρτωσή τους, τα απορρίμματα.


Η υγεία των εργαζόμενων και των πολιτών είναι πάνω από όλα.

Ακολουθήστε μας