Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Επιστολή έντονης διαμαρτυρίας του πρώην δημάρχου Αγ. Βαρβάρας Γ. Καπλάνη

Κατηγορία: ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Δημοσιεύτηκε στις 03 Απριλίου 2020

 


Επιστολή έντονης διαμαρτυρίας απέστειλε ο πρώην δήμαρχος Αγ. Βαρβάρας κ. Γ. Καπλάνης στον εκδότη της εφημερίδας "δικαιοσύνη", σε σχέση με πρόσφατη δημοσίευση.
Αυτό μας έκανε γνωστό με e-mail ο κ. Καπλάνης ο οποίος υπογράμμισε "...   έστειλα στον εκδότη της εφημερίδας "δικαιοσύνη" χθες (1/4/2020) ζητώντας να τη δημοσιεύσει άμεσα αλλά μέχρι στιγμής δεν το έχει πράξει"
Δημοσιεύουμε την επιστολή διαμαρτυρίας:

"Κύριε Πουλάκη,

Στις 29-3-2020 δημοσιεύσατε στην εφημερίδα σας, «δικαιοσύνη», με τίτλο «Κορωνοϊός ώρα μηδέν: Η υπαρξιακή ανυπαρξία του Καπλάνη» ένα δημοσίευμα κάποιου κ. Πιτσικάλη Ιωάννη από το οποίο φαίνεται ότι ο εν λόγω κύριος επεδίωξε με πρόσχημα … την πανδημία κορονοϊού να με συκοφαντήσει προσωπικά ως δήθεν «απόντα» από τη μάχη δημοτικό σύμβουλο και τ. δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας και όχι να εκφράσει τον όποιο προβληματισμό του για την πανδημία…

Ο κύριος αυτός για να κρύψει τη δόλια μεθόδευσή του σε βάρος μου, αφού χρησιμοποίησε ως φύλλο συκής μια βαρύγδουπη φρασεολογία (…) περί της «υγειονομικής βόμβας» του κορονοϊού κλπ, έφθασε στην κατάπτυστη κατασυκοφάντησή μου ισχυριζόμενος ότι εγώ «επέλεξα να παραθερίσω στη γραφική Δημητσάνα» δηλώνοντας «εκκωφαντικό απών τις κρίσιμες αυτές στιγμές».


Η αλήθεια όμως είναι, όπως γνωρίζουν όλοι οι συμπολίτες μου και οι συνεργάτες μου, ότι κατοικώ με την οικογένειά μου στην Αγία Βαρβάρα και σε ό,τι με αφορά προσωπικά ήμουν και είμαι ΠΑΡΩΝ δίπλα στους συμπολίτες μου συμπαραστεκόμενος με όποιο τρόπο μπορώ και όχι απών, γιατί πήγα να … παραθερίσω στη Δημητσάνα…

Αυτό είναι ασύστολο ψεύδος και κακόβουλη δημόσια συκοφαντική προσβολή σε βάρος μου ως δημοσίου προσώπου και αιρετού της αυτοδιοίκησης και γι αυτό σας προσκαλώ για λόγους στοιχειώδους δεοντολογίας, αφού την δημοσιεύσατε άκριτα στην ηλεκτρονική εφημερίδα σας χωρίς να ερευνήσετε την αλήθεια, να την διαψεύσετε αμέσως, δημοσιεύοντας την παρούσα επιστολή μου για να μη συμβάλλετε στον κατήφορο κάθε πρόθυμου και ανέντιμα αντιπολιτευόμενου, όπως ο εν λόγω κύριος.

Η προσφυγή μου βέβαια στη δικαιοσύνη θα είναι η απάντηση μου στον κοινό συκοφάντη για την αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψής μου.

Γιώργος Καπλάνης"

Ακολουθήστε μας