Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Αγίας Βαρβάρα: Δικογραφία και σύλληψη για παραβίαση των μέτρων αποτροπής εξάπλωσης του κορωνοϊού + Video

Κατηγορία: ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Δημοσιεύτηκε στις 05 Απριλίου 2020
Ως ανεύθυνη, το λιγότερο, χαρακτηρίζεται από την πλειοψηφία της κοινής γνώμης ο συνωστισμός που δημιουργήθηκε από τη συγκέντρωση περίπου (100) ατόμων, στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία στην Αγία Βαρβάρα, απογευματινές ώρες της Παρασκευής 3/4/2020.

 Πολλοί από τους δημότες της Αγίας Βαράρας καυτηρίασαν ιδιαίτερα τη στάση της διοίκησης του κ. Μίχου, διότι σε πρόσφατο συμβάν 6 ανήλικοι14 - 16 ετών προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Αγίας Βαρβάρας ύστερα από κλήση  της δημοτικής αρχής, αντίθετα σε αυτήν την περίπτωση ήταν απούσα.

 Ανάλογα είναι τα σχόλια από τον τοπικό τύπο, ενώ η αντιπαράθεση μεταξύ των δημοτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι χαρακτηριστική.
Από την Ελληνική αστυνομία ανακοινώθηκε:

Από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Βαρβάρας, με τη συνδρομή και του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας, διενεργείται έρευνα για την ταυτοποίηση των ατόμων, τα οποία παραβιάζοντας τα μέτρα πρόληψης για την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού, συμμετείχαν σε συγκέντρωση με συνωστισμό περίπου (100) ατόμων, στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία στην Αγία Βαρβάρα, απογευματινές ώρες της Παρασκευής 3/4/2020.


Στο πλαίσιο της έρευνας ταυτοποιήθηκαν έξι (6) άτομα, ένα (1) εκ των οποίων συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Η έρευνα συνεχίζεται.

 

Ακολουθήστε μας