Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ: Τα αθλητικά τμήματα και οι αθλητικοί χώροι επαναλειτουργούν

Κατηγορία: ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Δημοσιεύτηκε στις 22 Μαΐου 2020

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού αποφάσισε, από τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2020, τη λειτουργία ανοικτών και κλειστών αθλητικών  εγκαταστάσεων υπό προϋποθέσεις. 

Στο πλαίσιο αυτό   αποφασίζεται η  επαναλειτουργία  του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου «Ολυμπιονίκου Ελένης-Μαρίας Κορδαλή», Δημοτικού Κλειστού  Γυμναστηρίου «Νίκης 2ου Λυκείου» και γηπέδου «Ριμινίτικα» για την κάλυψη:

 

 αναγκών προπονήσεων από αθλητές σωματείων,άνω των 13 ετών (γεννημένους έως και τις 31.12.2007), με τους όρους και τους περιορισμούς που αναφέρονται  στις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

 

αναγκών προπονήσεων υποψηφίων Πανελληνίων Εξετάσεων σε σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΣΕΦΑΑ και παραγωγικές σχολές Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας), είτε αναγκών προπόνησης για  προκήρυξη οποιουδήποτε διαγωνισμού των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας,από αθλητές σωματείων, τηρουμένων των οδηγιών της Γ.Γ.Α.

 

Για τα αθλητικά τμήματα του δήμου και τους αθλούμενους πολίτες επιτρέπεται η άθληση σε ανοιχτές οργανωμένες  αθλητικές εγκαταστάσεις,  αλλά  αναμένεται το σχετικό ΦΕΚ για συγκεκριμένες οδηγίες.

 

Διαβεβαιώνουμε τους δημότες μας ότι για όλες τις  αθλητικές δραστηριότητες θα εφαρμόζονται  ανελλιπώς και με αυστηρότητα όλα  τα μέτρα προστασίας και υγιεινής που ορίζει η υπουργική απόφαση, όπως γίνεται σε όλες τις δομές  μας  έως  τώρα.

 

 


Aυτοτελές Τμήμα Δημάρχου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 22/5/2020

Ακολουθήστε μας