Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ: Μιχάλης Γ. Γιάγκας, Επικεφαλής συνδυασμού «Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ»

Κατηγορία: ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Δημοσιεύτηκε στις 04 Αυγούστου 2020

 

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Μιχάλης Γ. Γιάγκας, Δημοτικός Σύμβουλος,Επικεφαλής συνδυασμού «Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» με τίτλο ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ για την αξιοποίηση του χώρου της ΒΙΟΧΡΩΜ και τη δημιουργία Ακαδημίας Τεχνών και πολιτιστικού πολυχώρου:

 


"Λόγια του αέρα αποδεικνύονται οι υποσχέσεις της Δημοτικής αρχής για την αξιοποίηση του χώρου της ΒΙΟΧΡΩΜ και τη δημιουργία Ακαδημίας Τεχνών και πολιτιστικού πολυχώρου.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 29ης Ιουλίου ψηφίστηκε από τους Δημοτικούς Συμβούλους της Δημοτικής Αρχής και του κ. Βασιλάκου η παράταση μίσθωσης ακινήτου στην εταιρεία ΑΒΑΞ για ένα, συν ένα χρόνο.

Ουσιαστικά στα τρία, το λιγότερο, από τα τέσσερα χρόνια της δημοτικής περιόδου δεν πρόκειται να υλοποιηθεί κανένα μεγαλεπήβολο, στα λόγια, σχέδιο.

Πέρασε ήδη ένας χρόνος και μετά την απομάκρυνση της Δραματικής Σχολής, ο χώρος της ΒΙΟΧΡΩΜ εξακολουθεί να λειτουργεί ως σκουπιδότοπος, αποθήκη μηχανημάτων, τροχοφόρων και υλικών.

Αποδεικνύεται περίτρανα ότι δεν υπήρχε κανένα έτοιμο σχέδιο αξιοποίησης του χώρου και ότι τα όσα έλεγε προεκλογικά ο κ. Μίχος ήταν μεγάλα λόγια που απείχαν πολύ απ’ την αλήθεια. "

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                4/8/2020


Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ

Ακολουθήστε μας