Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ: Η ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΛΑΘΗ.

Κατηγορία: ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Δημοσιεύτηκε στις 05 Αυγούστου 2020

 

Ο Μιχάλης Γ. Γιάγκας, Δημοτικός Σύμβουλος, Επικεφαλής συνδυασμού «Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με την επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας, που ψήφισε το Δημοτικό Συμβούλιο της 29ης Ιουλίου:

"Την επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας, που καταργήθηκε από μνημονιακούς νόμους, ψήφισε το Δημοτικό Συμβούλιο της 29ης Ιουλίου.

Η αναγκαιότητα επαναλειτουργίας της επισημάνθηκε και από τον επικεφαλής της ΔΥΝΑΤΗΣ ΠΟΛΗΣ κο Μιχάλη Γιάγκα τονίζοντας ότι η σύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας ήταν και είναι πάγια θέση του συνδυασμού, αποτελεί προγραμματική δέσμευση και θα συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία της πόλης, αν αξιοποιηθεί σωστά.

Ζήτησε μάλιστα να συσταθούν νέες οργανικές θέσεις και όχι να μειωθούν οι ήδη υπάρχουσες τις οποίες έχει ανάγκη ο Δήμος. Κατόπιν τούτου οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης υπερψήφισαν το θέμα όπως και άλλα 15, μεταξύ των οποίων και τον κανονισμό καθαριότητας, από τα 20 θέματα που περιλάμβανε η ημερήσια διάταξη.

Εντύπωση όμως προκάλεσε, για μια ακόμη φορά, η διάθεση του δημάρχου να καταλογίσει ευθύνες, για τη μη λειτουργία Δημοτικής Αστυνομίας, στον επικεφαλής της παράταξης κο Γιάγκα, λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι δεν ψήφισε την επανασύστασή της όταν ήλθε ως θέμα σε Δημοτικό Συμβούλιο προηγούμενης δημοτικής περιόδου.

Ο κος Γιάγκας παρατήρησε ότι προφανώς ο κ. δήμαρχος βρίσκεται σε σύγχυση και ότι ουδέποτε καταψήφισε θέμα που αφορούσε την επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας. Μετά από έλεγχο, που φαίνεται ότι έκανε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο κ. Μίχος διαπίστωσε ότι ο κος Γιάγκας είχε δίκιο και το παραδέχθηκε ενώπιον του συμβουλίου ζητώντας μάλιστα συγγνώμη. "


Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ

Ακολουθήστε μας